Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibon Team Milanówek KP Wałbrzych
kryzys Tactiek deff:)
47% Balbezit 53%
5% Spel op eigen helft 95%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 35.1
matig Schieten matig
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Guentzel is nu in balbezit. Guentzel haalt uit met een fantastische trap. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ağdıç geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 1:0

7e minuut.
Szefler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Czunyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 2:0

9e minuut.
Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec passt de bal met de wreef. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 3:0

10e minuut.
Terol speelt de bal door. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel met een sublieme pass. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec speelt de bal door. Ağdıç probeert de bal aan de voet te houden. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi passt de bal in één keer door. Guentzel heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Czunyi rent richting de bal. Szefler rent richting de bal. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 4:0

21e minuut.
Chong met een sublieme pass. Ağdıç kopt de bal weg. Guentzel rent richting de bal. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 5:0

23e minuut.
Terol verovert de bal door een tackle van achteren. Terol passt de bal in één keer door. Inworp. Bryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guentzel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krych onderschept slim de pass. Krych probeert naar een medespeler te passen. Ağdıç met een sublieme pass. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krych geeft een lange en hoge pass. Ağdıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağdıç passt de bal in één keer door. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ağdıç is nu in balbezit. Ağdıç passt de bal zonder na te denken. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Calatayud is nu in balbezit. Ağdıç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terol. Ağdıç wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ağdıç kan niet meer verder spelen. Calatayud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen. Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Guentzel probeert de bal met de borst te controleren. Guentzel geeft een hoge lob. Czunyi is nu in balbezit. Jelec is nu in balbezit. Jelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 6:0

44e minuut.
Kolarov kopt de bal weg. Caban heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi is nu in balbezit. Caban onderschept slim de pass. Caban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibon Team Milanówek 5%, KP Wałbrzych 95%.
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 6:0

47e minuut.
Kontadakis rent richting de bal. Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontadakis is nu in balbezit. Płaza met een sublieme pass. Chong heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 7:0

56e minuut.
Jelec heeft problemen om de bal te vangen. Jelec passt de bal in één keer door. Bryński rent richting de bal. Bryński geeft de bal voor. Jelec krijgt zijn hoofd ertegen. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 8:0

58e minuut.
Caban geeft een hoge lob. Daar is Bryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryński passt de bal met de wreef. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Czunyi passt de bal zonder na te denken. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński probeert naar een medespeler te passen. Guentzel rent richting de bal. Guentzel speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chong met een harde bal richting middenveld. Terol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szefler de bal onder controle te krijgen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Krych geeft de bal voor. Jelec rent richting de bal. Jelec met een sublieme pass. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 9:0

87e minuut.
Kolarov met de inworp. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel passt de bal zonder na te denken. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 10:0

89e minuut.
Terol geeft een hoge lob. Chong kan de bal niet met de borst controleren. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibon Team Milanówek 6%, KP Wałbrzych 94%.
Gibon Team Milanówek - KP Wałbrzych 11:0