Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych Gibon Team Milanówek
deff:) Tactiek kryzys
49% Balbezit 51%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten matig
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Guentzel probeert de bal met de borst te controleren. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Terol kopt de bal weg. Caban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szefler rent richting de bal. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chong kopt de bal weg. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:1

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolarov zal de hoekschop nemen. Guentzel heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi met een sublieme pass. Jelec rent richting de bal. Jelec draait met de bal, schiet en ... Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szefler de bal. Jelec rent richting de bal. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:2

21e minuut.
Szefler verovert de bal door een tackle van achteren. Szefler geeft de bal voor. Ağdıç speelt de bal door. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krych geeft een lange en hoge pass. Szefler controleert de bal met de borst. Ağdıç speelt de bal door. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:3

36e minuut.
Wellens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ağdıç met een snelle inworp. Jelec rent richting de bal. Jelec speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chong met een harde bal richting middenveld. Ağdıç rent richting de bal. Ağdıç passt de bal zonder na te denken. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chong trapt de bal weg van het doel. Terol kopt de bal weg. Wellens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Płaza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağdıç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 95%, Gibon Team Milanówek 5%.
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:3

51e minuut.
Necula geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağdıç met de inworp. Bandirali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandirali geeft een hoge lob. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bandirali met een snelle inworp. Ağdıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağdıç passt de bal zonder na te denken. Bandirali geeft een lange en hoge pass. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Guentzel is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:4

64e minuut.
Inworp. Kolarov met de inworp. Guentzel met een sublieme pass. Czunyi rent richting de bal. Jelec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağdıç speelt de bal door. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:6

69e minuut.
Kolarov met een snelle inworp. Guentzel speelt de bal door. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:7

71e minuut.
Wellens geeft de bal voor. Kolarov met een sublieme pass. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:8

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandirali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağdıç geeft een hoge lob. Czunyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:9

76e minuut.
Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi passt de bal zonder na te denken. Jelec rent richting de bal. Jelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:10

77e minuut.
Szefler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strocki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Guentzel is nu in balbezit. Guentzel passt de bal zonder na te denken. Czunyi rent richting de bal. Czunyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:11

78e minuut.
Klungelig pakt Caceteiro de bal. Caceteiro geeft een lange en hoge pass. Jelec is nu in balbezit. Jelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Terol bereikt de bal nog maar net als eerste. Terol speelt de bal door. Czunyi rent richting de bal. Jelec rent richting de bal. Jelec draait met de bal, schiet en ... Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:12

83e minuut.
Kolarov probeert naar een medespeler te passen. Caceteiro speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolarov zal de hoekschop nemen. Czunyi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 94%, Gibon Team Milanówek 6%.
KP Wałbrzych - Gibon Team Milanówek 0:12