Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szczawnica F.C. WIELKI WKS 1977
4-4-2 Tactiek Śląsk Twierdza
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten very good
formidable Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Adamiak met een sublieme pass. Corpus rent richting de bal. Corpus speelt de bal door. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev geeft een lange en hoge pass. Xuereb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Cundari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal in één keer door. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus geeft een lange en hoge pass. Paal!

11e minuut.
Statu passt de bal zonder na te denken. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 1:0

15e minuut.
Corpus onderschept slim de pass. Corpus met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Xuereb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 2:0

23e minuut.
Adamiak passt de bal in één keer door. Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham passt de bal in één keer door. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Darniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 2:1

37e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. Hedrén probeert de bal aan de voet te houden. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 30%, WIELKI WKS 1977 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 2:2

53e minuut.
Matev is nu in balbezit. Matev passt de bal in één keer door. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Xuereb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 3:2

57e minuut.
Inworp. Furlano komt het veld opgelopen. Tsakaleas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Matev met een snelle inworp. Statu speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Xuereb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 4:2

65e minuut.
Inworp. Blanco komt het veld opgelopen. Manjgaladze komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lung met een snelle inworp. Matev is nu in balbezit. Gałęzewski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gałęzewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gałęzewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mariona de bal. Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze draait met de bal, schiet en ... Darniak bokst de bal weg. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 4:3

87e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Corpus probeert naar een medespeler te passen. Tsakaleas is nu in balbezit. Tsakaleas haalt uit met een fantastische trap. Xuereb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İzgün is nu in balbezit. İzgün geeft een hoge lob. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Darniak bokst de bal weg. Manjgaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjgaladze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 29%, WIELKI WKS 1977 71%.
Szczawnica F.C. - WIELKI WKS 1977 4:3