Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIELKI WKS 1977 Szczawnica F.C.
Śląsk Twierdza Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
İzgün geeft een lange en hoge pass. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mariona krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matev zal de hoekschop nemen. İzgün kopt de bal weg. Radović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radović geeft een lange en hoge pass. Corpus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cundari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Infante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaci neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

13e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een hoge lob. Matev rent richting de bal. Matev geeft de bal voor. Infante krijgt zijn hoofd ertegen. Xuereb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski passt de bal zonder na te denken. Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 1:0

21e minuut.
İzgün rent richting de bal. İzgün geeft een lange en hoge pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki schiet op doel. Darniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. Adamiak passt de bal met de wreef. İzgün geeft de bal voor. Wieczysty is nu in balbezit. Wieczysty haalt uit met een fantastische trap. Darniak bokst de bal weg. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 2:0

33e minuut.
Matev kopt de bal weg. Lung rent richting de bal. Lung geeft de bal voor. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty schiet op doel. Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 3:0

35e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. İzgün verovert de bal door een tackle van achteren. İzgün geeft de bal voor. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 4:0

38e minuut.
Adamiak speelt de bal door. Daar is Corpus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpus passt de bal met de wreef. Matev rent richting de bal. Matev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung geeft een hoge lob. Abraham kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Abraham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez speelt de bal door. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Darniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIELKI WKS 1977 65%, Szczawnica F.C. 35%.
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 4:0

48e minuut.
Acosta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matev met een snelle inworp. Statu geeft de bal voor. İzgün kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Furlano komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Villanueva passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Darniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 5:0

61e minuut.
Corpus passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante haalt uit met een fantastische trap. Xuereb probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Manjgaladze komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Adamiak met een snelle inworp. Furlano met een sublieme pass. Konopecki rent richting de bal. Konopecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Villanueva ... Strafschop! Infante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corpus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Xuereb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 5:1

77e minuut.
Mariona rent richting de bal. Manjgaladze onderschept slim de pass. Manjgaladze met een sublieme pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt İzgün de bal. Adamiak rent richting de bal. Adamiak met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 5:2

87e minuut.
Corpus is nu in balbezit. Corpus geeft een hoge lob. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Xuereb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 5:3

89e minuut.
Soylu speelt de bal door. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Corpus probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIELKI WKS 1977 59%, Szczawnica F.C. 41%.
WIELKI WKS 1977 - Szczawnica F.C. 5:4