Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łubin F.C. fc nowalijka
koks Tactiek wwww
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Tianfeng verovert de bal door een tackle van achteren. Tianfeng passt de bal met de wreef. Barnabé met een sublieme pass. Godeguez rent richting de bal. Godeguez haalt uit met een fantastische trap. Memmolo bokst de bal weg.

5e minuut.
Buitenspel voor Marchand. Goede buitenspelval van de verdediging. Tianfeng neemt vlug de vrije trap. Daar is Özmutlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeguez rent richting de bal. Godeguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Inworp. Harasimczuk met de inworp. Filocorto geeft de bal voor. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel. Figo bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filocorto neemt de hoekschop. Marchand maakt een snoekduik en kopt de bal. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel. Figo bokst de bal weg.

11e minuut.
Godeguez controleert de bal met de borst. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ... Figo bokst de bal weg.

16e minuut.
Filocorto kopt de bal weg. Strojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 1:0

20e minuut.
Bulgurcu rent richting de bal. Bulgurcu geeft een lange en hoge pass. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 2:0

24e minuut.
Nichiporuk is nu in balbezit. Nichiporuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimczuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Filocorto passt de bal met de wreef. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg rent richting de bal. Lecocq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Filocorto rent richting de bal. Filocorto probeert naar een medespeler te passen. Harasimczuk speelt de bal door. Marchand is nu in balbezit. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lecocq is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortiz zal de hoekschop nemen. Marchand is nu in balbezit. Marchand passt de bal zonder na te denken. Lecocq is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filocorto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchand krijgt zijn hoofd ertegen. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 3:0

32e minuut.
Rolland passt de bal zonder na te denken. Tianfeng is nu in balbezit. Tianfeng geeft de bal voor. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 4:0

34e minuut.
Filocorto met een sublieme pass. Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 5:0

36e minuut.
Tianfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianfeng geeft een hoge lob. Inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimczuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hajnal de bal. Dymerski rent richting de bal. Dymerski draait met de bal, schiet en ... Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 44%, fc nowalijka 56%.
Łubin F.C. - fc nowalijka 5:0

48e minuut.
Jurcan passt de bal met de wreef. Barnabé rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barnabé zal de hoekschop nemen. Jurcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand onderschept slim de pass. Marchand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 6:0

60e minuut.
Barnabé onderschept slim de pass. Barnabé geeft een lange en hoge pass. Godeguez kopt de bal weg. Dymerski is nu in balbezit. Dymerski schiet op doel. Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Nichiporuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichiporuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Marchand de bal. Marchand schiet op doel. Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - fc nowalijka 7:0

66e minuut.
Hajnal geeft de bal voor. Tianfeng kopt de bal weg. Barnabé rent richting de bal. Barnabé geeft een lange en hoge pass. Godeguez krijgt zijn hoofd ertegen. Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kulaszewski rent richting de bal. Harasimczuk onderschept slim de pass. Harasimczuk met een sublieme pass. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Figo bokst de bal weg.

80e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Marchand rent richting de bal. Marchand passt de bal in één keer door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq schiet op doel. Strojnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filocorto kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 61%, fc nowalijka 39%.
Łubin F.C. - fc nowalijka 7:0