Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc nowalijka Łubin F.C.
wwww Tactiek koks
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
MacConnell kopt de bal weg. Gheno rent richting de bal. Gheno probeert naar een medespeler te passen. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. Ortiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dymerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godeguez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Memmolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:0

10e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk passt de bal in één keer door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:1

24e minuut.
MacConnell speelt de bal door. Ortiz speelt de bal door. Gheno met een sublieme pass. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gheno probeert de bal aan de voet te houden. Kulaszewski rent richting de bal. Lecocq onderschept slim de pass. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:2

31e minuut.
Filocorto rent richting de bal. Filocorto geeft een hoge lob. Strojnowski is nu in balbezit. Lecocq verovert de bal door een tackle van achteren. Lecocq schiet op doel. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
MacConnell met een sublieme pass. Harasimczuk rent richting de bal. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell geeft de bal voor. Gheno maakt een snoekduik en kopt de bal. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hajnal de bal. Dymerski is nu in balbezit. Hajnal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dymerski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dymerski kan niet meer verder spelen. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Godeguez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Memmolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ćwieląg zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ćwieląg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nowalijka 52%, Łubin F.C. 48%.
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:2

51e minuut.
Strojnowski geeft de bal voor. Jurcan is nu in balbezit. Semionato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semionato krijgt een gele kaart. Jurcan raakt geblesseerd tijdens het duel. Godeguez neemt de penalty, wat een uithaal! Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Harasimczuk met een sublieme pass. Gheno probeert de bal met de borst te controleren. Gheno probeert naar een medespeler te passen. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:3

54e minuut.
Inworp. Rolland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgurcu is nu in balbezit. Jurcan verovert de bal door een tackle van achteren. Jurcan geeft een lange en hoge pass. Memmolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk geeft een lange en hoge pass. Filocorto probeert de bal aan de voet te houden. Lecocq springt en kopt de bal. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:4

62e minuut.
Özmutlu onderschept slim de pass. Özmutlu passt de bal in één keer door. Strojnowski onderschept slim de pass. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hajnal passt de bal met de wreef. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto passt de bal in één keer door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Filocorto passt de bal in één keer door. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Gheno rent richting de bal. Gheno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Filocorto rent richting de bal. Filocorto speelt de bal door. Lecocq is nu in balbezit. Lecocq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:5

72e minuut.
Tianfeng is nu in balbezit. MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell speelt de bal door. Gheno heeft problemen om de bal te vangen. Gheno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk speelt de bal door. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Nichiporuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nichiporuk geeft een hoge lob. Inworp. MacConnell met de inworp. Harasimczuk geeft de bal voor. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Godeguez kopt de bal weg. Daar is Bulgurcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolland is nu in balbezit. Rolland geeft een lange en hoge pass. Patenkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Memmolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filocorto de bal. Filocorto probeert naar een medespeler te passen. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lecocq rent richting de bal. Lecocq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:6

85e minuut.
Rolland rent richting de bal. Rolland geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen. Jurcan rent richting de bal. Jurcan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc nowalijka 54%, Łubin F.C. 46%.
fc nowalijka - Łubin F.C. 1:6