Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kufle Celtic Gdańsk
na marzenke 2 Tactiek new
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 57
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Marchlewicz met een sublieme pass. Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni passt de bal met de wreef. Grigore is nu in balbezit. Grigore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Polewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Davidi de bal onder controle te krijgen. Treitz is nu in balbezit. Treitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Thoma rent richting de bal. Thoma passt de bal met de wreef. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino schiet op doel. Sanjuán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Celtic Gdańsk 0:1

16e minuut.
Borostyáni passt de bal zonder na te denken. Soused met een sublieme pass. Wandaba speelt de bal door. Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Waniek kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoma met een snelle inworp. Bihari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tuấn Anh speelt de bal door. Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Dziełakowski controleert de bal met de borst. Nuyens is nu in balbezit. Nuyens draait met de bal, schiet en ... Prisecari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bihari met een sublieme pass. Coposu rent richting de bal. Nuyens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Coposu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Thoma onderschept slim de pass. Thoma passt de bal in één keer door. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Sanjuán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Celtic Gdańsk 0:2

37e minuut.
Borostyáni speelt de bal door. Davidi speelt de bal door. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Grigore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Borostyáni is nu in balbezit. Treitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borostyáni raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrpasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz onderschept slim de pass. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Prisecari bokst de bal weg.

41e minuut.
Soused kopt de bal weg. Dziełakowski rent richting de bal. Marchlewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marchlewicz geeft de bal voor. Grigore krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 40%, Celtic Gdańsk 60%.
Kufle - Celtic Gdańsk 0:2

51e minuut.
Pyrpasos met een sublieme pass. Bihari probeert de bal met de borst te controleren. Thoma speelt de bal door. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Treitz de bal. Inworp. Thoma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treitz heeft problemen om de bal te vangen. Treitz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pyrpasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrpasos passt de bal in één keer door. Soused met een sublieme pass. Borostyáni heeft problemen om de bal te vangen. Borostyáni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nuyens geeft een hoge lob. Dziełakowski speelt de bal door. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore draait met de bal, schiet en ... Prisecari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kufle - Celtic Gdańsk 1:2

80e minuut.
Tường Minh kopt de bal weg. Thoma rent richting de bal. Thoma passt de bal met de wreef. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Marchlewicz is nu in balbezit. Dziełakowski begaat een overtreding. Marchlewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziełakowski probeert naar een medespeler te passen. Marchlewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma passt de bal in één keer door. Treitz rent richting de bal. Treitz haalt uit met een fantastische trap. Sanjuán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kufle 49%, Celtic Gdańsk 51%.
Kufle - Celtic Gdańsk 1:2