Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk Kufle
new Tactiek na marzenke 2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Vladu is nu in balbezit. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Gadelha rent richting de bal. Gadelha geeft de bal voor. Warszczyk springt en kopt de bal. Prisecari bokst de bal weg.

6e minuut.
Gadelha kopt de bal weg. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een hoge lob. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Prisecari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wandaba passt de bal met de wreef. Gadelha is nu in balbezit. Dziełakowski begaat een overtreding. Dziełakowski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Maury is nu in balbezit. Treitz onderschept slim de pass. Ferrero onderschept slim de pass. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Tường Minh rent richting de bal. Warszczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Warszczyk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cherubino is nu in balbezit. Cherubino passt de bal in één keer door. Thoma is nu in balbezit. Thoma haalt uit met een fantastische trap. Sanjuán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Kufle 1:0

45e minuut.
Tuấn Anh is nu in balbezit. Tuấn Anh geeft de bal voor. Inworp. Maury met een snelle inworp. Soused geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gadelha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Gdańsk - Kufle 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 56%, Kufle 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Gdańsk - Kufle 1:1

49e minuut.
Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh geeft een hoge lob. Ørnholt kopt de bal weg. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ørnholt verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Cherubino rent richting de bal. Cherubino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Kufle 2:1

55e minuut.
Polewicz kopt de bal weg. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha rent richting de bal. Treitz verovert de bal door een tackle van achteren. Treitz draait met de bal, schiet en ... Paal! Sanjuán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Thoma onderschept slim de pass. Thoma passt de bal in één keer door. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Sanjuán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - Kufle 3:1

64e minuut.
Thoma geeft de bal voor. Treitz kopt de bal weg. Cherubino rent richting de bal. Thoma rent richting de bal. Thoma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino geeft een hoge lob. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ... Sanjuán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Thoma controleert de bal met de borst. Gadelha probeert naar een medespeler te passen. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft de bal voor. Warszczyk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ørnholt. Thoma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bihari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero onderschept slim de pass. Thoma onderschept slim de pass. Thoma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Thoma onderschept slim de pass. Thoma geeft de bal voor. Daar is Ferrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treitz is nu in balbezit. Treitz schiet op doel. Sanjuán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 55%, Kufle 45%.
Celtic Gdańsk - Kufle 3:1