Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIELKI WKS 1977 Gibon Team Milanówek
Śląsk Twierdza Tactiek kryzys
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Bryński rent richting de bal. Bryński met een sublieme pass. Kolarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
İzgün geeft een hoge lob. Domínguez kopt de bal weg. Uogintas is nu in balbezit. Konopecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Uogintas onderschept slim de pass. Uogintas passt de bal met de wreef. İzgün is nu in balbezit. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wieczysty de bal. Met opzet legt Uogintas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Uogintas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIELKI WKS 1977 66%, Gibon Team Milanówek 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 0:0

46e minuut.
Bandirali passt de bal zonder na te denken. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty passt de bal zonder na te denken. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Guentzel passt de bal met de wreef. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi passt de bal in één keer door. Jelec is nu in balbezit. Jelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal met de wreef. Daar is Wieczysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki draait met de bal, schiet en ... Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Abraham kopt de bal weg. Konopecki is nu in balbezit. Bandirali begaat een overtreding. Konopecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Konopecki komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bandirali verovert de bal door een tackle van achteren. Bandirali probeert naar een medespeler te passen. Konopecki rent richting de bal. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Barazite werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 1:0

60e minuut.
Czunyi onderschept slim de pass. Czunyi speelt de bal door. Guentzel rent richting de bal. Guentzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 1:1

68e minuut.
Konopecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manjgaladze komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Barazite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 2:1

79e minuut.
Abraham passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Konopecki rent richting de bal. Manjgaladze rent richting de bal. Manjgaladze schiet op doel. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Czunyi de bal onder controle te krijgen. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Konopecki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furlano zal de hoekschop nemen. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 3:1

84e minuut.
Daar is Ağdıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guentzel probeert naar een medespeler te passen. Kolarov controleert de bal met de borst. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIELKI WKS 1977 34%, Gibon Team Milanówek 66%.
WIELKI WKS 1977 - Gibon Team Milanówek 4:1