Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Wałbrzych Szczawnica F.C.
deff:) Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 62
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 55.4
average Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Chong met een sublieme pass. Terol kopt de bal weg. Infante probeert de bal aan de voet te houden. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chong met een harde bal richting middenveld. Czerwiec kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Chong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:1

4e minuut.
Balaci speelt de bal door. Corpus is nu in balbezit. Corpus speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:2

8e minuut.
Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Infante de bal. Infante speelt de bal door. Corpus is nu in balbezit. Corpus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:3

9e minuut.
Terol verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu probeert naar een medespeler te passen. Mariona is nu in balbezit. Mariona geeft een hoge lob. Infante springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Corpus onderschept slim de pass. Corpus speelt de bal door. Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft de bal voor. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matev neemt de hoekschop. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:4

14e minuut.
Matev is nu in balbezit. Matev passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:5

14e minuut.
Płaza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adamiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiec geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante met een sublieme pass. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Czerwiec passt de bal in één keer door. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev geeft de bal voor. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:6

19e minuut.
Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev rent richting de bal. Matev geeft een hoge lob. Infante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:7

20e minuut.
Infante speelt de bal door. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci kopt de bal weg. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:8

26e minuut.
Płaza is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:9

28e minuut.
Matev passt de bal met de wreef. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Chong bokst de bal weg. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:10

31e minuut.
Szefler rent richting de bal. Matev onderschept slim de pass. Matev geeft een hoge lob. Infante krijgt zijn hoofd ertegen. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:11

32e minuut.
Adamiak met de inworp. Soylu is nu in balbezit. Soylu geeft de bal voor. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Czerwiec passt de bal zonder na te denken. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Matev met de inworp. Czerwiec met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:12

35e minuut.
Terol probeert naar een medespeler te passen. Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler speelt de bal door. Klungelig pakt Caceteiro de bal. Caceteiro probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matev neemt de hoekschop. Infante krijgt zijn hoofd ertegen. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:13

39e minuut.
Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante passt de bal met de wreef. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balaci de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:14

40e minuut.
Chong trapt de bal weg van het doel. Corpus kopt de bal weg. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Wellens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Adamiak met de inworp. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec geeft een hoge lob. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Corpus passt de bal met de wreef. Caban is nu in balbezit. Balaci onderschept slim de pass. Balaci schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:15

45e minuut.
Corpus kopt de bal weg. Klungelig pakt Balaci de bal. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus geeft de bal voor. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 96%, Szczawnica F.C. 4%.
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:15

46e minuut.
Mariona met een sublieme pass. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chong bokst de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:16

48e minuut.
Chong met een sublieme pass. Czerwiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Szefler de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Caban trapt de bal weg. Czerwiec speelt de bal door. Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Matev rent richting de bal. Matev geeft een lange en hoge pass. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:17

52e minuut.
Radović is nu in balbezit. Mariona is nu in balbezit. Mariona geeft een lange en hoge pass. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak geeft een hoge lob. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:18

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adamiak neemt de hoekschop. Balaci kopt de bal weg. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante schiet op doel. Chong bokst de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:19

55e minuut.
Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec passt de bal met de wreef. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:20

55e minuut.
Tsakaleas komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Adamiak passt de bal met de wreef. Tsakaleas rent richting de bal. Corpus bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpus geeft de bal voor. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:21

57e minuut.
Szefler geeft een hoge lob. Mariona is nu in balbezit. Mariona geeft een lange en hoge pass. Daar is Wellens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakaleas kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Terol met een sublieme pass. Inworp. Adamiak met een snelle inworp. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Radović met een sublieme pass. Matev rent richting de bal. Matev speelt de bal door. Tsakaleas is nu in balbezit. Tsakaleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:22

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariona met de inworp. Matev speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Chong bokst de bal weg.

63e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev speelt de bal door. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci draait met de bal, schiet en ... Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:23

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blanco komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal in één keer door. Szefler onderschept slim de pass. Tsakaleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakaleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:24

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matev zal de hoekschop nemen. Corpus heeft problemen om de bal te vangen. Tsakaleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsakaleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakaleas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:25

70e minuut.
Matev is nu in balbezit. Matev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tsakaleas de bal. Tsakaleas draait met de bal, schiet en ... Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Corpus is nu in balbezit. Corpus haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak passt de bal met de wreef. Matev geeft een lange en hoge pass. Tsakaleas maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:26

74e minuut.
Adamiak is nu in balbezit. Adamiak passt de bal met de wreef. Tsakaleas is nu in balbezit. Tsakaleas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:27

76e minuut.
Adamiak kopt de bal weg. Chong probeert naar een medespeler te passen. Corpus kopt de bal weg. Tsakaleas rent richting de bal. Tsakaleas schiet op doel. Chong bokst de bal weg. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:28

80e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:29

81e minuut.
Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Adamiak met een snelle inworp. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soylu is nu in balbezit. Soylu geeft een hoge lob. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:30

84e minuut.
Czerwiec speelt de bal door. Corpus rent richting de bal. Corpus passt de bal zonder na te denken. Tsakaleas rent richting de bal. Tsakaleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:31

86e minuut.
Matev passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci passt de bal met de wreef. Tsakaleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakaleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:32

87e minuut.
Wellens geeft een lange en hoge pass. Terol kopt de bal weg. Matev probeert naar een medespeler te passen. Tsakaleas is nu in balbezit. Tsakaleas schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:33

89e minuut.
Caban rent richting de bal. Matev onderschept slim de pass. Matev speelt de bal door. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Caceteiro is nu in balbezit. Caceteiro geeft een lange en hoge pass. Wellens probeert de bal aan de voet te houden. Tsakaleas is nu in balbezit. Tsakaleas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wałbrzych 94%, Szczawnica F.C. 6%.
KP Wałbrzych - Szczawnica F.C. 0:33