Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szczawnica F.C. KP Wałbrzych
4-4-2 Tactiek deff:)
50% Balbezit 50%
5% Spel op eigen helft 95%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen matig
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Corpus rent richting de bal. Corpus speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Corpus kopt de bal weg. Matev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Caban de bal onder controle te krijgen. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 1:0

6e minuut.
Szefler rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Infante met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 2:0

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matev neemt de hoekschop. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 3:0

8e minuut.
Krych rent richting de bal. Krych speelt de bal door. Inworp. Matev met een snelle inworp. Balaci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Corpus speelt de bal door. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 4:0

14e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Adamiak speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 5:0

15e minuut.
Adamiak passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Matev met een snelle inworp. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec geeft de bal voor. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 6:0

17e minuut.
Adamiak neemt de hoekschop. Balaci kopt de bal weg. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 7:0

23e minuut.
Corpus probeert naar een medespeler te passen. Szefler rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Infante haalt uit met een fantastische trap. Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 8:0

23e minuut.
Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev is nu in balbezit. Matev passt de bal in één keer door. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 9:0

25e minuut.
Doeltrap. Chong trapt de bal weg van het doel. Terol kopt de bal weg. Balaci rent richting de bal. Corpus speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Radović speelt de bal door. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 10:0

29e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 11:0

30e minuut.
Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamiak met een snelle inworp. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Adamiak passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 12:0

35e minuut.
Adamiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corpus de bal. Corpus probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 13:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 14:0

38e minuut.
Klungelig pakt Matev de bal. Matev met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante geeft de bal voor. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 15:0

39e minuut.
Szefler probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Matev met een snelle inworp. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Radović passt de bal zonder na te denken. Corpus met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Chong probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

41e minuut.
Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedrén geeft een lange en hoge pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 16:0

44e minuut.
Soylu geeft een lange en hoge pass. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Matev geeft een hoge lob. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec geeft de bal voor. Wellens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 4%, KP Wałbrzych 96%.
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 16:0

47e minuut.
Chong speelt de bal door. Corpus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matev de bal. Matev geeft de bal voor. Infante springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Chong trapt de bal weg van het doel. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec met een sublieme pass. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak geeft een hoge lob. Paal!

50e minuut.
Czerwiec passt de bal met de wreef. Daar is Corpus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 17:0

53e minuut.
Corpus rent richting de bal. Corpus passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 18:0

53e minuut.
Matev is nu in balbezit. Matev passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 19:0

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matev neemt de hoekschop. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Czerwiec kopt de bal weg. Krych heeft problemen om de bal te vangen. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Infante springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Corpus probeert naar een medespeler te passen. Matev geeft de bal voor. Infante controleert de bal met de borst. Infante draait met de bal, schiet en ... Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 20:0

58e minuut.
Terol speelt de bal door. Klungelig pakt Szefler de bal. Caban rent richting de bal. Caban passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Corpus kopt de bal weg. Klungelig pakt Caban de bal. Matev met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 21:0

61e minuut.
Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szefler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Corpus rent richting de bal. Corpus passt de bal met de wreef. Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev geeft een hoge lob. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 22:0

66e minuut.
Matev geeft een lange en hoge pass. Chong met een sublieme pass. Radović kopt de bal weg. Adamiak geeft de bal voor. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 23:0

68e minuut.
Matev passt de bal in één keer door. Szefler verovert de bal door een tackle van achteren. Kontadakis probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Czerwiec probeert naar een medespeler te passen. Matev is nu in balbezit. Czerwiec geeft de bal voor. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 24:0

71e minuut.
Soylu met een sublieme pass. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec probeert naar een medespeler te passen. Mariona geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Adamiak met een sublieme pass. Corpus is nu in balbezit. Corpus speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 25:0

74e minuut.
Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec passt de bal zonder na te denken. Corpus probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 26:0

75e minuut.
Alexe heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Matev met een snelle inworp. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiec probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chong trapt de bal weg van het doel. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Soylu passt de bal in één keer door. Corpus met een sublieme pass. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 27:0

81e minuut.
Chong probeert naar een medespeler te passen. Czerwiec kopt de bal weg. Corpus met een sublieme pass. Klungelig pakt Matev de bal. Matev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

83e minuut.
Corpus met een sublieme pass. Matev probeert naar een medespeler te passen. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante haalt uit met een fantastische trap. Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 28:0

87e minuut.
Matev met de inworp. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec passt de bal in één keer door. Corpus heeft problemen om de bal te vangen. Corpus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Terol speelt de bal door. Matev met een sublieme pass. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 6%, KP Wałbrzych 94%.
Szczawnica F.C. - KP Wałbrzych 29:0