Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. FC Sao Pablo
artur Tactiek Mineiro 2 bar
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Spitz speelt de bal door. Gradkowski rent richting de bal. Medrano is nu in balbezit. Gradkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak geeft een hoge lob. Paal! Nachayssi bokst de bal weg. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 1:0

31e minuut.
Tognarelli geeft de bal voor. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega geeft de bal voor. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Giugia met een snelle inworp. Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal in één keer door. Giugia is nu in balbezit. Giugia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nachayssi trapt de bal weg. Makowiecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Niedorobek de bal onder controle te krijgen. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 46%, FC Sao Pablo 54%.
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 1:0

56e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giugia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frades kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 2:0

57e minuut.
Rabiega probeert naar een medespeler te passen. Spitz speelt de bal door. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Frades krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 3:0

73e minuut.
Niedorobek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tognarelli de bal. Giugia rent richting de bal. Giugia geeft de bal voor. Gradkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frades is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 4:0

77e minuut.
Spitz passt de bal zonder na te denken. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognarelli begaat een overtreding. Tognarelli krijgt een gele kaart. Giugia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Machowski komt het veld opgelopen. Spitz met een snel genomen vrije trap. Medrano heeft problemen om de bal te vangen. Frades is nu in balbezit. Frades draait met de bal, schiet en ... Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 5:0

80e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Frades rent richting de bal. Klungelig pakt Frades de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 6:0

86e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia met een sublieme pass. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 39%, FC Sao Pablo 61%.
EA.SKOWRONY. - FC Sao Pablo 7:0