Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asiory FC Pawezow
wys wga Tactiek def game
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Lundby met een sublieme pass. Małyszek rent richting de bal. Małyszek geeft een lange en hoge pass. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Vračević passt de bal in één keer door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski schiet op doel. Żuczek bokst de bal weg.

22e minuut.
Lehtimäki is nu in balbezit. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fiszer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundby met een snelle inworp. Małyszek geeft de bal voor. Lehtimäki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lundgren rent richting de bal. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC Pawezow 1:0

27e minuut.
Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski onderschept slim de pass. Czyżykowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Etxániz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Albrecht maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Fiszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vračević passt de bal in één keer door. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel passt de bal in één keer door. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Gabryel geeft de bal voor. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fleitas ... Strafschop! Fleitas krijgt een gele kaart. Pimentel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Czyżykowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asiory - FC Pawezow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 36%, FC Pawezow 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asiory - FC Pawezow 1:1

47e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Lundby rent richting de bal. Lundby passt de bal in één keer door. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Małyszek met een sublieme pass. Lundby is nu in balbezit. Lundby passt de bal in één keer door. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Vračević geeft een hoge lob. Carvalho kan de bal niet met de borst controleren. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vračević de bal. Vračević passt de bal in één keer door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz verovert de bal door een tackle van achteren. Etxániz speelt de bal door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC Pawezow 1:2

62e minuut.
Borubar onderschept slim de pass. Borubar geeft een lange en hoge pass. Carvalho controleert de bal met de borst. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski schiet op doel. Żuczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Vračević geeft een lange en hoge pass. Etxániz rent richting de bal. Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Żuczek bokst de bal weg.

69e minuut.
Fleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleitas passt de bal met de wreef. Żywicki rent richting de bal. Żywicki geeft een hoge lob. Lundgren krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănescu bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Antonakakis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lundgren onderschept slim de pass. Lundby is nu in balbezit. Lundby geeft de bal voor. Daar is Lehtimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu bokst de bal weg.

83e minuut.
Etxániz speelt de bal door. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC Pawezow 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 34%, FC Pawezow 66%.
Asiory - FC Pawezow 1:3