Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo Kulczyk BKS Modlin
Mineiro 2 bar Tactiek Sekcja 88
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 61.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda passt de bal in één keer door. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Nachayssi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Kulczyk BKS Modlin 0:1

14e minuut.
Dumitru geeft een hoge lob. Hlivár rent richting de bal. Cianferra begaat een overtreding. Cianferra krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec geeft een hoge lob. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Kulczyk BKS Modlin 0:2

22e minuut.
Inworp. Paparamborda met een snelle inworp. Boghossian is nu in balbezit. Hlivár onderschept slim de pass. Hlivár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda heeft problemen om de bal te vangen. Paparamborda geeft de bal voor. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 60%, Kulczyk BKS Modlin 40%.
FC Sao Pablo - Kulczyk BKS Modlin 0:2

47e minuut.
Boghossian rent richting de bal. Boghossian passt de bal met de wreef. Zsámboki met een sublieme pass. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Šaparauskas met een sublieme pass. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini passt de bal in één keer door. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Kulczyk BKS Modlin 0:3

55e minuut.
Eitvydas passt de bal met de wreef. Daar is Ziemniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eitvydas rent richting de bal. Strazzolini onderschept slim de pass. Strazzolini draait met de bal, schiet en ... Nachayssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Adessi de bal. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tadevosyan onderschept slim de pass. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Bertrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Kulczyk BKS Modlin 1:3

61e minuut.
Sterescu geeft de bal voor. Ziemniak kopt de bal weg. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki schiet op doel. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bình is nu in balbezit. Bình probeert naar een medespeler te passen. Piñeros verovert de bal door een tackle van achteren. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel. Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kontogoulidis rent richting de bal. Kontogoulidis geeft een hoge lob. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft een lange en hoge pass. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Adessi geeft een lange en hoge pass. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Zsámboki is nu in balbezit. Zsámboki haalt uit met een fantastische trap. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 52%, Kulczyk BKS Modlin 48%.
FC Sao Pablo - Kulczyk BKS Modlin 1:3