Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow zulusy2007
def game Tactiek 1,5
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Skrodelis met een snelle inworp. Eraclito speelt de bal door. Skrodelis geeft een lange en hoge pass. Strîmbu rent richting de bal. Fiszer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - zulusy2007 0:1

10e minuut.
Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Veronezi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar is nu in balbezit. Skrodelis onderschept slim de pass. Skrodelis geeft de bal voor. Strîmbu krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Walburg met een sublieme pass. Etxániz heeft problemen om de bal te vangen. Etxániz passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pawezow - zulusy2007 1:1

20e minuut.
Czyżykowski is nu in balbezit. Alvisio onderschept slim de pass. Etxániz begaat een overtreding. Etxániz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ardelean passt de bal in één keer door. Manolas is nu in balbezit. Tchouga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchouga krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski rent richting de bal. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski springt en kopt de bal. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Birnicu geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Travanca. Travanca krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Etxániz kopt de bal weg. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski passt de bal zonder na te denken. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Travanca onderschept slim de pass. Etxániz rent richting de bal. Manolas maakt een afschuwelijke overtreding. Etxániz raakt geblesseerd tijdens het duel. Etxániz met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 37%, zulusy2007 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pawezow - zulusy2007 1:1

57e minuut.
Vračević passt de bal in één keer door. Etxániz rent richting de bal. Etxániz met een sublieme pass. Daar is Pimentel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Strîmbu is nu in balbezit. Tchouga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strîmbu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strîmbu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - zulusy2007 1:2

61e minuut.
Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga passt de bal in één keer door. Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Gabryel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 50%, zulusy2007 50%.
FC Pawezow - zulusy2007 1:2