Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asiory Fc chmurka
wys wga Tactiek najnowsza
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Kuziel is nu in balbezit. Toledo is nu in balbezit. Toledo geeft een lange en hoge pass. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel. Hemberg bokst de bal weg. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - Fc chmurka 1:0

8e minuut.
Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Carvalho geeft de bal voor. Lundgren controleert de bal met de borst. Lundgren schiet op doel. Hemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Carvalho probeert naar een medespeler te passen. Januszewski met een sublieme pass. Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Toledo probeert naar een medespeler te passen. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren schiet op doel. Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Januszewski rent richting de bal. Lundby onderschept slim de pass. Lundby geeft een lange en hoge pass. Lehtimäki krijgt zijn hoofd ertegen. Hemberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - Fc chmurka 2:0

31e minuut.
Kuziel onderschept slim de pass. Kuziel passt de bal met de wreef. Daar is Capron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capron draait met de bal, schiet en ... Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - Fc chmurka 2:1

39e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Capron rent richting de bal. Listewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 44%, Fc chmurka 56%.
Asiory - Fc chmurka 2:1

46e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Lundby is nu in balbezit. Lundby passt de bal met de wreef. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Lundby probeert naar een medespeler te passen. Lundgren heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Jaszczur ... Strafschop! Lundgren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małyszek neemt de penalty, wat een uithaal! Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małyszek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lundby zal de hoekschop nemen. Lundgren kopt de bal weg. Hemberg bokst de bal weg.

61e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron draait met de bal, schiet en ... Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonakakis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Lundby speelt de bal door. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Fleitas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trelecki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Antonakakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lehtimäki de bal. Lehtimäki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - Fc chmurka 3:1

88e minuut.
Trelecki is nu in balbezit. Capron onderschept slim de pass. Listewski is nu in balbezit. Capron verovert de bal door een tackle van achteren. Capron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - Fc chmurka 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 45%, Fc chmurka 55%.
Asiory - Fc chmurka 3:2