Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka Asiory
najnowsza Tactiek wys wga
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


27e minuut.
Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel passt de bal zonder na te denken. Stokowiec heeft problemen om de bal te vangen. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Żuczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Huber geeft een lange en hoge pass. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron onderschept slim de pass. Capron haalt uit met een fantastische trap. Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Asiory 1:0

29e minuut.
Kribalis passt de bal met de wreef. Lundgren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huber. Huber krijgt een gele kaart. Lundgren roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lundgren kan niet meer verder spelen. Lehtimäki komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaszczur. Kribalis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fleitas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lehtimäki kopt de bal weg. Rovarotto heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rovarotto heeft problemen om de bal te vangen. Kribalis rent richting de bal. Kribalis passt de bal in één keer door. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - Asiory 1:1

36e minuut.
Jaszczur onderschept slim de pass. Jaszczur geeft een lange en hoge pass. Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Asiory 2:1

38e minuut.
Albrecht rent richting de bal. Albrecht passt de bal met de wreef. Lundby probeert naar een medespeler te passen. Kribalis rent richting de bal. Kribalis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 51%, Asiory 49%.
Fc chmurka - Asiory 2:1

57e minuut.
Lundby speelt de bal door. Antonakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis passt de bal met de wreef. Kribalis rent richting de bal. Kribalis schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Toledo kopt de bal weg. Klungelig pakt Wagenhaus de bal. Antonakakis met een sublieme pass. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Januszewski is nu in balbezit. Albrecht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Januszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owczarzy met een snel genomen vrije trap. Capron maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kribalis is nu in balbezit. Rovarotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kribalis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Rovarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kribalis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - Asiory 2:2

74e minuut.
Lehtimäki kopt de bal weg. Januszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht begaat een overtreding. Albrecht krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Żywicki rent richting de bal. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki verovert de bal door een tackle van achteren. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Lehtimäki springt en kopt de bal. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Albrecht speelt de bal door. Carrasco rent richting de bal. Carrasco geeft een hoge lob. Capron is nu in balbezit. Capron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 54%, Asiory 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc chmurka - Asiory 2:2