Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. Kulczyk BKS Modlin
artur Tactiek Sekcja 88
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
briljant Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Klungelig pakt Menidiatis de bal. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak is nu in balbezit. Masternak passt de bal met de wreef. Frades rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dumitru geeft een lange en hoge pass. Menidiatis kopt de bal weg. Capek met een sublieme pass. Menidiatis rent richting de bal. Menidiatis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rabiega kopt de bal weg. Spitz controleert de bal met de borst. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz speelt de bal door. Meloyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Masternak geeft een lange en hoge pass. Daar is Čabrilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frades onderschept slim de pass. Frades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Kulczyk BKS Modlin 1:0

20e minuut.
Čabrilo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giugia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Spitz speelt de bal door. Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski passt de bal met de wreef. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mały geeft de bal voor. Inworp. Rabiega met de inworp. Spitz speelt de bal door. Giugia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Capek passt de bal met de wreef. Strazzolini is nu in balbezit. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu geeft een lange en hoge pass. Menidiatis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EA.SKOWRONY. - Kulczyk BKS Modlin 1:1

36e minuut.
Andrássy is nu in balbezit. Andrássy passt de bal zonder na te denken. Capek geeft de bal voor. Strazzolini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Kulczyk BKS Modlin 1:2

42e minuut.
Capek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strazzolini de bal. Strazzolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 45%, Kulczyk BKS Modlin 55%.
EA.SKOWRONY. - Kulczyk BKS Modlin 1:2

46e minuut.
Machowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Frades onderschept slim de pass. Čabrilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čabrilo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gradkowski speelt de bal door. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega passt de bal met de wreef. Frades is nu in balbezit. Frades haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bình geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giugia met de inworp. Spitz geeft een hoge lob. Gradkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Meloyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frades rent richting de bal. Dumitru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumitru krijgt een gele kaart. Frades is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frades neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Meloyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EA.SKOWRONY. - Kulczyk BKS Modlin 2:2

90e minuut.
Bình geeft een hoge lob. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Rabiega speelt de bal door. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 58%, Kulczyk BKS Modlin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EA.SKOWRONY. - Kulczyk BKS Modlin 2:2