Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin EA.SKOWRONY.
Sekcja 88 Tactiek artur
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.3 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
incredible Verdedigen incredible


12e minuut.
Daar is Šaparauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda heeft problemen om de bal te vangen. Paparamborda geeft een hoge lob. Hlivár krijgt zijn hoofd ertegen. Machowski bokst de bal weg.

14e minuut.
Dumitru met een sublieme pass. Sterescu speelt de bal door. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda geeft de bal voor. Strazzolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Machowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Spitz speelt de bal door. Giugia rent richting de bal. Giugia met een sublieme pass. Frades rent richting de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kontogoulidis is nu in balbezit. Kontogoulidis geeft een hoge lob. Hlivár rent richting de bal. Strazzolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strazzolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Strazzolini met een sublieme pass. Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas passt de bal zonder na te denken. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Machowski bokst de bal weg. Masternak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 1:0

33e minuut.
Dumitru passt de bal zonder na te denken. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft een hoge lob. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 2:0

41e minuut.
Šaparauskas met een sublieme pass. Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda geeft de bal voor. Strazzolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Machowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 3:0

44e minuut.
Gawinecki geeft een lange en hoge pass. Spitz kopt de bal weg. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Frades is nu in balbezit. Frades schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 43%, EA.SKOWRONY. 57%.
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 3:0

46e minuut.
Giugia met de inworp. Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal in één keer door. Giugia geeft de bal voor. Gradkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Čabrilo de bal onder controle te krijgen. Frades is nu in balbezit. Frades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 3:1

51e minuut.
Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal zonder na te denken. Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Bertrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 3:2

55e minuut.
Hlivár speelt de bal door. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu geeft een lange en hoge pass. Hlivár rent richting de bal. Hlivár geeft een hoge lob. Paal! Daar is Strazzolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 4:2

63e minuut.
Faustas met de inworp. Spitz probeert de bal met de borst te controleren. Spitz passt de bal zonder na te denken. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Bertrand bokst de bal weg.

66e minuut.
Sterescu kopt de bal weg. Grabiec rent richting de bal. Frades onderschept slim de pass. Frades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 4:3

78e minuut.
Paparamborda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hlivár de bal onder controle te krijgen. Łyczmański rent richting de bal. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal in één keer door. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ... Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 4:4

86e minuut.
Giugia passt de bal zonder na te denken. Frades is nu in balbezit. Čabrilo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Čabrilo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia geeft de bal voor. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Bertrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 54%, EA.SKOWRONY. 46%.
Kulczyk BKS Modlin - EA.SKOWRONY. 4:5