Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow Fc chmurka
def game Tactiek najnowsza
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 56.6
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Vračević passt de bal met de wreef. Raftopoulos rent richting de bal. Raftopoulos passt de bal in één keer door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tchouga is nu in balbezit. Tchouga geeft een hoge lob. Inworp. Kuziel met de inworp. Stokowiec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Hemberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Fc chmurka 1:0

42e minuut.
Gabryel met een sublieme pass. Etxániz heeft problemen om de bal te vangen. Etxániz speelt de bal door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 51%, Fc chmurka 49%.
FC Pawezow - Fc chmurka 1:0

62e minuut.
Stokowiec kopt de bal weg. Kuziel rent richting de bal. Kuziel passt de bal zonder na te denken. Capron rent richting de bal. Capron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gabryel passt de bal zonder na te denken. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz passt de bal in één keer door. Raftopoulos rent richting de bal. Raftopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Etxániz rent richting de bal. Etxániz speelt de bal door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. Hemberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Fc chmurka 2:0

72e minuut.
Kuziel passt de bal met de wreef. Januszewski is nu in balbezit. Januszewski passt de bal met de wreef. Capron rent richting de bal. Capron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gisbert kopt de bal weg. Januszewski rent richting de bal. Januszewski passt de bal met de wreef. Smolik rent richting de bal. Smolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Carrasco met een snelle inworp. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Capron krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hemberg met een sublieme pass. Gabryel kopt de bal weg. Carrasco is nu in balbezit. Etxániz geeft een hoge lob. Czyżykowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hemberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 58%, Fc chmurka 42%.
FC Pawezow - Fc chmurka 2:0