Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zulusy2007 Asiory
1,5 Tactiek wys wga
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lundby passt de bal met de wreef. Toledo speelt de bal door. Żywicki rent richting de bal. Żywicki geeft een hoge lob. Lehtimäki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Małyszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszek met een sublieme pass. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca verovert de bal door een tackle van achteren. Travanca geeft de bal voor. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Karolak met een sublieme pass. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki passt de bal in één keer door. Lehtimäki rent richting de bal. Lehtimäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo rent richting de bal. Toledo passt de bal zonder na te denken. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 63%, Asiory 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zulusy2007 - Asiory 0:0

51e minuut.
Strîmbu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Antonakakis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Skrodelis passt de bal in één keer door. Melsas is nu in balbezit. Melsas passt de bal in één keer door. Strîmbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strîmbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Listewski verovert de bal door een tackle van achteren. Listewski geeft een lange en hoge pass. Lundby met een sublieme pass. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Veronezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Asiory 0:1

62e minuut.
Skrodelis is nu in balbezit. Albrecht geeft de bal voor. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki schiet op doel. Veronezi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Asiory 0:2

66e minuut.
Lundgren draait met de bal, schiet en ... Alvisio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lundby zal de hoekschop nemen. Lundgren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bajetti onderschept slim de pass. Lundgren is nu in balbezit. Met opzet legt Bajetti zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bajetti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 60%, Asiory 40%.
zulusy2007 - Asiory 0:2