Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo zulusy2007
Mineiro 2 bar Tactiek 1,5
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


16e minuut.
Eitvydas is nu in balbezit. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Manolas is nu in balbezit. Manolas geeft een lange en hoge pass. Mięśniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cianferra kopt de bal weg. Boghossian geeft een lange en hoge pass. Zsámboki kopt de bal weg. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Veronezi bokst de bal weg.

36e minuut.
Mięśniak rent richting de bal. Melsas rent richting de bal. Medrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melsas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strîmbu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Nachayssi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - zulusy2007 0:1

38e minuut.
Boghossian rent richting de bal. Boghossian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skrodelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eraclito geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 56%, zulusy2007 44%.
FC Sao Pablo - zulusy2007 0:1

74e minuut.
Skrodelis passt de bal met de wreef. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak passt de bal zonder na te denken. Melsas is nu in balbezit. Melsas draait met de bal, schiet en ... Nachayssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strîmbu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

78e minuut.
Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manolas de bal onder controle te krijgen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Manolas passt de bal zonder na te denken. Cianferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianferra geeft een lange en hoge pass. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - zulusy2007 0:2

87e minuut.
Melsas speelt de bal door. Ardelean is nu in balbezit. Tadevosyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ardelean moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ardelean kan niet meer verder spelen. Gerba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 48%, zulusy2007 52%.
FC Sao Pablo - zulusy2007 0:2