Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. Fc chmurka
artur Tactiek najnowsza
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 57
formidable Schieten very good
very good Passen solid
incredible Verdedigen very good


1e minuut.
Januszewski speelt de bal door. Capron is nu in balbezit. Łyczmański is nu in balbezit. Huber onderschept slim de pass. Huber draait met de bal, schiet en ... Spânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Faustas speelt de bal door. Rovarotto is nu in balbezit. Gradkowski onderschept slim de pass. Gradkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 1:0

13e minuut.
Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Stokowiec de bal onder controle te krijgen. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel speelt de bal door. Capron rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Giugia kopt de bal weg. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Faustas geeft een lange en hoge pass. Frades maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 2:0

19e minuut.
Capron probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec heeft problemen om de bal te vangen. Frades onderschept slim de pass. Frades draait met de bal, schiet en ... Hemberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

23e minuut.
Huber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tur komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Jaszczur passt de bal zonder na te denken. Daar is Gradkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradkowski probeert naar een medespeler te passen. Frades is nu in balbezit. Frades draait met de bal, schiet en ... Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Gradkowski met een sublieme pass. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frades rent richting de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 3:0

31e minuut.
Spitz probeert naar een medespeler te passen. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia met een sublieme pass. Klungelig pakt Frades de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Wagenhaus passt de bal met de wreef. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur passt de bal zonder na te denken. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een lange en hoge pass. Gradkowski kopt de bal weg. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades haalt uit met een fantastische trap. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Masternak geeft een hoge lob. Carrasco rent richting de bal. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel geeft een hoge lob. Capron maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Spitz rent richting de bal. Wagenhaus met een sublieme pass. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel geeft de bal voor. Tur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Spânu met een harde bal richting middenveld. Giugia kopt de bal weg. Frades rent richting de bal. Frades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Spitz passt de bal met de wreef. Frades is nu in balbezit. Carrasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasco krijgt een gele kaart. Frades raakt geblesseerd tijdens het duel. Frades kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 57%, Fc chmurka 43%.
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 4:0

48e minuut.
Giugia probeert naar een medespeler te passen. Frades rent richting de bal. Rovarotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frades is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spitz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenhaus speelt de bal door. Januszewski rent richting de bal. Januszewski geeft een lange en hoge pass. Capron springt en kopt de bal. Spânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Frades is nu in balbezit. Frades schiet op doel. Hemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 5:0

73e minuut.
Klungelig pakt Giugia de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasco. Giugia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades haalt uit met een fantastische trap. Hemberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 6:0

74e minuut.
Frades passt de bal in één keer door. Rovarotto is nu in balbezit. Gradkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Hemberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jaszczur met een sublieme pass. Klungelig pakt Faustas de bal. Faustas probeert naar een medespeler te passen. Frades is nu in balbezit. Frades haalt uit met een fantastische trap. Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco geeft de bal voor. Januszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 58%, Fc chmurka 42%.
EA.SKOWRONY. - Fc chmurka 6:0