Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow Kulczyk BKS Modlin
def game Tactiek Sekcja 88
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten very good
adequate Passen good
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Grabiec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabryel met de inworp. Etxániz geeft een hoge lob. Czyżykowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 1:0

14e minuut.
Vračević verovert de bal door een tackle van achteren. Vračević geeft een lange en hoge pass. Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Czyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas passt de bal met de wreef. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda geeft een hoge lob. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paparamborda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparamborda passt de bal in één keer door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Etxániz rent richting de bal. Etxániz geeft de bal voor. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kontogoulidis geeft de bal voor. Strazzolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiszer rent richting de bal. Hlivár verovert de bal door een tackle van achteren. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 1:1

31e minuut.
Sterescu passt de bal in één keer door. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borubar. Paparamborda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec geeft de bal voor. Hlivár kopt de bal weg. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Strazzolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gabryel met de inworp. Etxániz rent richting de bal. Met opzet legt Čabrilo zijn tegenspeler op de grond. Etxániz raakt geblesseerd tijdens het duel. Vračević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czyżykowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 57%, Kulczyk BKS Modlin 43%.
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 2:1

47e minuut.
Tchouga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračević passt de bal zonder na te denken. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Gabryel de bal. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár onderschept slim de pass. Hlivár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 2:2

69e minuut.
Šaparauskas heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel geeft de bal voor. Sterescu rent richting de bal. Czyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Strazzolini passt de bal zonder na te denken. Capek is nu in balbezit. Capek passt de bal zonder na te denken. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabryel. Gabryel krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Capek geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu speelt de bal door. Gabryel kopt de bal weg. Czyżykowski probeert de bal met de borst te controleren. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 3:2

88e minuut.
Gabryel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Etxániz rent richting de bal. Etxániz passt de bal met de wreef. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel. Bertrand bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 53%, Kulczyk BKS Modlin 47%.
FC Pawezow - Kulczyk BKS Modlin 3:2