Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin FC Pawezow
Sekcja 88 Tactiek def game
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten very good
solid Passen good
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Kontogoulidis onderschept slim de pass. Kontogoulidis speelt de bal door. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda geeft de bal voor. Strazzolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - FC Pawezow 1:0

10e minuut.
Vračević met de inworp. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel passt de bal in één keer door. Raftopoulos is nu in balbezit. Raftopoulos haalt uit met een fantastische trap. Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tchouga met een sublieme pass. Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel passt de bal in één keer door. Raftopoulos rent richting de bal. Raftopoulos schiet op doel. Bertrand bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Vračević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vračević passt de bal in één keer door. Raftopoulos is nu in balbezit. Raftopoulos draait met de bal, schiet en ... Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kulczyk BKS Modlin - FC Pawezow 1:1

18e minuut.
Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini passt de bal met de wreef. Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda geeft een lange en hoge pass. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - FC Pawezow 2:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterescu met de inworp. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Šaparauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaparauskas geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sterescu kopt de bal weg. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda geeft een lange en hoge pass. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tchouga verovert de bal door een tackle van achteren. Tchouga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Capek met de inworp. Strazzolini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 35%, FC Pawezow 65%.
Kulczyk BKS Modlin - FC Pawezow 2:1

48e minuut.
Vračević passt de bal met de wreef. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Raftopoulos rent richting de bal. Raftopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár passt de bal met de wreef. Šaparauskas speelt de bal door. Capek rent richting de bal. Capek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Sterescu passt de bal zonder na te denken. Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Capek is nu in balbezit. Capek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gisbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paparamborda rent richting de bal. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu geeft een lange en hoge pass. Hlivár krijgt zijn hoofd ertegen. Ştefănescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - FC Pawezow 3:1

90e minuut.
Vračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračević met een sublieme pass. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Raftopoulos rent richting de bal. Raftopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 43%, FC Pawezow 57%.
Kulczyk BKS Modlin - FC Pawezow 3:1