Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asiory FC FC
wys wga Tactiek plokp
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
56.8 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Hutmacher rent richting de bal. Antonakakis onderschept slim de pass. Antonakakis met een sublieme pass. Lundgren heeft problemen om de bal te vangen. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Antonakakis de bal. Toledo rent richting de bal. Toledo passt de bal in één keer door. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi schiet op doel. Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asiory - FC FC 1:1

11e minuut.
Kosmal onderschept slim de pass. Kosmal geeft een lange en hoge pass. Alfasdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasdi schiet op doel. Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 1:2

15e minuut.
Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki probeert naar een medespeler te passen. Lehtimäki is nu in balbezit. Lehtimäki schiet op doel. Røine probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lundby geeft de bal voor. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nuotio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Listewski kopt de bal weg. Antonakakis met een sublieme pass. Żywicki rent richting de bal. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Lundgren krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Carvalho passt de bal in één keer door. Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonakakis onderschept slim de pass. Antonakakis geeft de bal voor. Lundgren krijgt zijn hoofd ertegen. Røine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kosmal geeft een hoge lob. Alfasdi is nu in balbezit. Karolak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alfasdi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfasdi neemt de penalty, wat een uithaal! Żuczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 1:3

37e minuut.
Antonakakis passt de bal in één keer door. Bonardi rent richting de bal. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 1:4

43e minuut.
Alfasdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasdi passt de bal met de wreef. Owsiany rent richting de bal. Owsiany schiet op doel. Żuczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alfasdi kopt de bal weg. Daar is Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonardi rent richting de bal. Bonardi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 45%, FC FC 55%.
Asiory - FC FC 1:5

46e minuut.
Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi passt de bal met de wreef. Puk rent richting de bal. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lehtimäki controleert de bal met de borst. Lehtimäki passt de bal met de wreef. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Lundgren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kosmal onderschept slim de pass. Kosmal geeft een lange en hoge pass. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 1:6

54e minuut.
Antonakakis met een sublieme pass. Lundgren rent richting de bal. Lundgren passt de bal in één keer door. Lundby rent richting de bal. Lundby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Alfasdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsiany rent richting de bal. Listewski onderschept slim de pass. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lehtimäki passt de bal in één keer door. Hutmacher speelt de bal door. Antonakakis speelt de bal door. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Żywicki passt de bal in één keer door. Antonakakis speelt de bal door. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Røine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 2:6

72e minuut.
Lundby rent richting de bal. Lundby passt de bal zonder na te denken. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Røine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 3:6

74e minuut.
Kosmal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żywicki met een snelle inworp. Antonakakis is nu in balbezit. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bonardi is nu in balbezit. Bonardi passt de bal met de wreef. Owsiany rent richting de bal. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi schiet op doel. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Røine niet meer kan verder spelen. Sergiejew komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Carvalho kopt de bal weg. Lundby rent richting de bal. Lundby geeft de bal voor. Lehtimäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sergiejew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 4:6

84e minuut.
Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera met een sublieme pass. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC FC 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 31%, FC FC 69%.
Asiory - FC FC 4:7