Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FC Asiory
plokp Tactiek 5 def boczni
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Patera passt de bal in één keer door. Herdt is nu in balbezit. Herdt passt de bal in één keer door. Oferma rent richting de bal. Oferma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Herdt passt de bal zonder na te denken. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi geeft de bal voor. Owsiany is nu in balbezit. Owsiany schiet op doel. Żuczek bokst de bal weg.

11e minuut.
Kribalis probeert de bal aan de voet te houden. Toledo geeft een lange en hoge pass. Talenciak rent richting de bal. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Røine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Oferma geeft een hoge lob. Listewski kopt de bal weg. Patera speelt de bal door. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany draait met de bal, schiet en ... Paal! Żuczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Asiory 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Patera de bal. Żywicki is nu in balbezit. Antonakakis is nu in balbezit. Antonakakis geeft een hoge lob. Kribalis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt bin Salleh de bal. Lundgren rent richting de bal. bin Salleh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lundgren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antonakakis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Røine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FC - Asiory 1:1

36e minuut.
Antonakakis speelt de bal door. Talenciak onderschept slim de pass. Kribalis rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żywicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kribalis rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Asiory 1:2

43e minuut.
Băboiescu kan de bal niet met de borst controleren. Nuotio is nu in balbezit. Antonakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Antonakakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Salleh de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 62%, Asiory 38%.
FC FC - Asiory 1:2

49e minuut.
Patera met een sublieme pass. Herdt is nu in balbezit. Herdt geeft een lange en hoge pass. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FC - Asiory 2:2

53e minuut.
Poncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncia speelt de bal door. bin Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Asiory 2:3

57e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Salleh. Lundgren raakt geblesseerd tijdens het duel. Albrecht zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lundgren maakt een snoekduik en kopt de bal. Røine bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Asiory 2:4

67e minuut.
Patera probeert naar een medespeler te passen. Herdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herdt geeft een hoge lob. Owsiany rent richting de bal. Owsiany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Oferma geeft de bal voor. Reverte kopt de bal weg. Antonakakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Lundgren de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak verovert de bal door een tackle van achteren. Talenciak geeft een hoge lob. Owsiany is nu in balbezit. Owsiany haalt uit met een fantastische trap. Żuczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi draait met de bal, schiet en ... Żuczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Asiory 3:4

76e minuut.
Zeller komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Oferma geeft een hoge lob. Bonardi rent richting de bal. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany draait met de bal, schiet en ... Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FC - Asiory 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 66%, Asiory 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FC - Asiory 4:4