Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. zulusy2007
artur Tactiek 1,5
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 59.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski geeft een lange en hoge pass. Gradkowski kopt de bal weg. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades haalt uit met een fantastische trap. Veronezi bokst de bal weg.

17e minuut.
Eraclito rent richting de bal. Eraclito probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mięśniak de bal. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Spitz probeert naar een medespeler te passen. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia passt de bal zonder na te denken. Frades heeft problemen om de bal te vangen. Frades haalt uit met een fantastische trap. Veronezi bokst de bal weg.

30e minuut.
Ardelean passt de bal met de wreef. Melsas is nu in balbezit. Melsas passt de bal in één keer door. Strîmbu rent richting de bal. Strîmbu schiet op doel. Spânu bokst de bal weg.

35e minuut.
Eraclito speelt de bal door. Bajetti heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Gradkowski zijn tegenspeler op de grond. Gradkowski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Ardelean passt de bal met de wreef. Melsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Melsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melsas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eraclito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strîmbu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Melsas speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega met een sublieme pass. Frades rent richting de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 60%, zulusy2007 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EA.SKOWRONY. - zulusy2007 0:0

47e minuut.
Gawinecki geeft de bal voor. Masternak geeft de bal voor. Frades rent richting de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - zulusy2007 1:0

50e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Eraclito rent richting de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega geeft een hoge lob. Frades springt en kopt de bal. Veronezi bokst de bal weg.

52e minuut.
Łyczmański geeft de bal voor. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Frades is nu in balbezit. Frades schiet op doel. Na een snelle pass probeert Travanca de bal onder controle te krijgen. Veronezi bokst de bal weg.

66e minuut.
Łyczmański geeft de bal voor. Alvisio kopt de bal weg. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Frades is nu in balbezit. Frades schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - zulusy2007 2:0

69e minuut.
Bajetti probeert de bal met de borst te controleren. Bajetti met een sublieme pass. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - zulusy2007 3:0

80e minuut.
Giugia is nu in balbezit. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - zulusy2007 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 58%, zulusy2007 42%.
EA.SKOWRONY. - zulusy2007 4:0