Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zulusy2007 EA.SKOWRONY.
1,5 Tactiek artur
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.4 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Frades passt de bal met de wreef. Bajetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski onderschept slim de pass. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - EA.SKOWRONY. 0:1

20e minuut.
Spitz onderschept slim de pass. Spitz speelt de bal door. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega geeft de bal voor. Frades maakt een snoekduik en kopt de bal. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Manolas met de inworp. Strîmbu speelt de bal door. Mięśniak heeft problemen om de bal te vangen. Mięśniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kloss kopt de bal weg. Strîmbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strîmbu schiet op doel. Spânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rabiega passt de bal in één keer door. Gradkowski is nu in balbezit. Bajetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski onderschept slim de pass. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gradkowski probeert naar een medespeler te passen. Frades is nu in balbezit. Frades speelt de bal door. Klungelig pakt Giugia de bal. Giugia geeft een lange en hoge pass. Veronezi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alvisio probeert de bal met de borst te controleren. Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - EA.SKOWRONY. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 43%, EA.SKOWRONY. 57%.
zulusy2007 - EA.SKOWRONY. 0:2

52e minuut.
Eraclito probeert naar een medespeler te passen. Melsas rent richting de bal. Melsas passt de bal in één keer door. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Łyczmański met een sublieme pass. Giugia rent richting de bal. Giugia geeft een lange en hoge pass. Gradkowski springt en kopt de bal. Veronezi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - EA.SKOWRONY. 0:3

62e minuut.
Melsas rent richting de bal. Łyczmański onderschept slim de pass. Łyczmański speelt de bal door. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Łyczmański geeft de bal voor. Frades probeert de bal met de borst te controleren. Travanca rent richting de bal. Frades verovert de bal door een tackle van achteren. Frades draait met de bal, schiet en ... Veronezi bokst de bal weg. Frades is nu in balbezit. Frades draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia passt de bal zonder na te denken. Spitz speelt de bal door. Frades rent richting de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Rabiega geeft de bal voor. Frades rent richting de bal. Frades haalt uit met een fantastische trap. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - EA.SKOWRONY. 0:4

82e minuut.
Gradkowski speelt de bal door. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega speelt de bal door. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel. Veronezi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rabiega passt de bal in één keer door. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Frades heeft problemen om de bal te vangen. Frades schiet op doel. Veronezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 49%, EA.SKOWRONY. 51%.
zulusy2007 - EA.SKOWRONY. 0:4