Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FC FC Pawezow
plokp Tactiek def game
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 54.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Herdt speelt de bal door. Klungelig pakt Owsiany de bal. Owsiany speelt de bal door. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nuotio rent richting de bal. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel passt de bal in één keer door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Sergiejew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vračević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borubar is nu in balbezit. Borubar geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sergiejew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bonardi met een sublieme pass. Alfasdi is nu in balbezit. Walburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walburg krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Borubar speelt de bal door. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Pimentel maakt een snoekduik en kopt de bal. Sergiejew werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Borubar passt de bal in één keer door. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz speelt de bal door. Vračević geeft een hoge lob. Czyżykowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bonardi controleert de bal met de borst. Bonardi geeft een hoge lob. Walburg rent richting de bal. Alfasdi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vračević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Etxániz de bal. Etxániz met een sublieme pass. Pimentel rent richting de bal. Pimentel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Etxániz rent richting de bal. Etxániz passt de bal in één keer door. Vračević rent richting de bal. Vračević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Oferma met een snelle inworp. Owsiany rent richting de bal. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Bonardi is nu in balbezit. Bonardi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 46%, FC Pawezow 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FC - FC Pawezow 0:0

49e minuut.
Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi onderschept slim de pass. Fiszer rent richting de bal. Bonardi onderschept slim de pass. Bonardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bonardi stond buitenspel. Fiszer neemt vlug de vrije trap. Czyżykowski kopt de bal weg. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany onderschept slim de pass. Owsiany passt de bal zonder na te denken. Bonardi is nu in balbezit. Bonardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vračević passt de bal zonder na te denken. Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Nuotio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosmal met een snel genomen vrije trap. Birnicu kopt de bal weg. Bonardi rent richting de bal. Bonardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - FC Pawezow 1:0

66e minuut.
Tchouga geeft een lange en hoge pass. Alfasdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga is nu in balbezit. Alfasdi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - FC Pawezow 2:0

74e minuut.
Etxániz rent richting de bal. Kosmal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Etxániz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Etxániz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oferma rent richting de bal. Czyżykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czyżykowski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Oferma passt de bal met de wreef. Puk rent richting de bal. Fiszer begaat een overtreding. Fiszer krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tchouga rent richting de bal. Patera onderschept slim de pass. Patera probeert naar een medespeler te passen. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 56%, FC Pawezow 44%.
FC FC - FC Pawezow 2:0