Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin Asiory
Sekcja 88 Tactiek wys wga
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten excellent
good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


14e minuut.
Lehtimäki is nu in balbezit. Mały rent richting de bal. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Meloyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 0:1

21e minuut.
Andrássy rent richting de bal. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 1:1

22e minuut.
Hlivár verovert de bal door een tackle van achteren. Listewski is nu in balbezit. Hlivár onderschept slim de pass. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel. Żuczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Lundby onderschept slim de pass. Lundby passt de bal met de wreef. Lehtimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtimäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Antonakakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Lundgren de bal. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Meloyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lundby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundby draait met de bal, schiet en ... Meloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitru onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lundby neemt de hoekschop. Lundgren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Čabrilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 1:2

41e minuut.
Lundby rent richting de bal. Lundby met een sublieme pass. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Meloyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 55%, Asiory 45%.
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 1:3

58e minuut.
Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontogoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu met een sublieme pass. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kontogoulidis passt de bal zonder na te denken. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini draait met de bal, schiet en ... Żuczek bokst de bal weg. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 2:3

68e minuut.
Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundby geeft de bal voor. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundby geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kontogoulidis speelt de bal door. Inworp. Karolak met de inworp. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Lundgren springt en kopt de bal. Meloyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 55%, Asiory 45%.
Kulczyk BKS Modlin - Asiory 2:3