Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zulusy2007 Kulczyk BKS Modlin
1,5 Tactiek Sekcja 88
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 60.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ardelean zijn tegenspeler op de grond. Andrássy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kontogoulidis met een snel genomen vrije trap. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Capek rent richting de bal. Capek passt de bal zonder na te denken. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Kulczyk BKS Modlin 0:1

17e minuut.
Eraclito is nu in balbezit. Kontogoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kontogoulidis geeft een lange en hoge pass. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Veronezi trapt de bal weg. Strazzolini heeft problemen om de bal te vangen. Skrodelis speelt de bal door. Strîmbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strîmbu schiet op doel. Meloyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bình geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrodelis met een snelle inworp. Eraclito geeft een lange en hoge pass. Strîmbu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Capek rent richting de bal. Capek passt de bal in één keer door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Čabrilo is nu in balbezit. Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Capek probeert naar een medespeler te passen. Hlivár rent richting de bal. Hlivár geeft een hoge lob. Kontogoulidis geeft de bal voor. Hlivár springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Travanca kopt de bal weg. Melsas kan de bal niet met de borst controleren. Melsas probeert naar een medespeler te passen. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meloyan bokst de bal weg.

36e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini passt de bal zonder na te denken. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bajetti geeft een hoge lob. Čabrilo kopt de bal weg. Kontogoulidis geeft de bal voor. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Veronezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 60%, Kulczyk BKS Modlin 40%.
zulusy2007 - Kulczyk BKS Modlin 0:1

49e minuut.
Capek passt de bal met de wreef. Daar is Travanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel. Veronezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Kulczyk BKS Modlin 0:2

54e minuut.
Meloyan probeert naar een medespeler te passen. Eraclito kopt de bal weg. Čabrilo rent richting de bal. Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bajetti geeft een hoge lob. Čabrilo probeert naar een medespeler te passen. Capek is nu in balbezit. Capek geeft een hoge lob. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen. Veronezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Andrássy neemt vlug de vrije trap. Capek heeft problemen om de bal te vangen. Capek probeert naar een medespeler te passen. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Manolas onderschept slim de pass. Manolas met een sublieme pass. Strîmbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strîmbu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Kulczyk BKS Modlin 1:2

78e minuut.
Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Travanca krijgt een gele kaart. Hlivár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrássy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hlivár maakt een snoekduik en kopt de bal. Veronezi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - Kulczyk BKS Modlin 1:3

82e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel. Veronezi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 41%, Kulczyk BKS Modlin 59%.
zulusy2007 - Kulczyk BKS Modlin 1:3