Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin zulusy2007
Sekcja 88 Tactiek 1,5
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Melsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Čabrilo zijn tegenspeler op de grond. Melsas raakt geblesseerd tijdens het duel. Eraclito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strîmbu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Skrodelis is nu in balbezit. Capek onderschept slim de pass. Capek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sterescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hlivár kopt de bal weg. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda geeft een hoge lob. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 1:0

7e minuut.
Manolas onderschept slim de pass. Manolas passt de bal zonder na te denken. Melsas met een sublieme pass. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu schiet op doel. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Melsas is nu in balbezit. Melsas passt de bal in één keer door. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis geeft een hoge lob. Strîmbu springt en kopt de bal. Bertrand bokst de bal weg. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Bertrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 1:1

21e minuut.
Šaparauskas geeft een hoge lob. Strazzolini kopt de bal weg. Travanca verovert de bal door een tackle van achteren. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Veronezi bokst de bal weg.

23e minuut.
Sterescu neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrodelis met een snelle inworp. Eraclito geeft een lange en hoge pass. Strîmbu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alvisio probeert de bal aan de voet te houden. Šaparauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaparauskas passt de bal zonder na te denken. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Strîmbu is nu in balbezit. Melsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsas passt de bal in één keer door. Strîmbu is nu in balbezit. Strîmbu schiet op doel. Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 1:2

45e minuut.
Capek rent richting de bal. Klungelig pakt Capek de bal. Capek passt de bal in één keer door. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap. Veronezi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 44%, zulusy2007 56%.
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 1:2

49e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manolas zal de hoekschop nemen. Strîmbu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda passt de bal met de wreef. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Veronezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 2:2

51e minuut.
Kontogoulidis probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Skrodelis met een snelle inworp. Čabrilo verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak geeft een hoge lob. Strîmbu springt en kopt de bal. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Sterescu passt de bal met de wreef. Inworp. Ardelean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Travanca verovert de bal door een tackle van achteren. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda passt de bal zonder na te denken. Hlivár rent richting de bal. Hlivár schiet op doel. Veronezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 3:2

64e minuut.
Sterescu speelt de bal door. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda speelt de bal door. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sterescu passt de bal zonder na te denken. Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda passt de bal met de wreef. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hlivár probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda geeft de bal voor. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 4:2

78e minuut.
Sterescu rent richting de bal. Sterescu passt de bal in één keer door. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kontogoulidis geeft een hoge lob. Travanca geeft een hoge lob. Daar is Čabrilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bertrand bokst de bal weg.

84e minuut.
Grabiec geeft een lange en hoge pass. Skrodelis kopt de bal weg. Čabrilo heeft problemen om de bal te vangen. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo met een sublieme pass. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek geeft een lange en hoge pass. Hlivár maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Manolas geeft een hoge lob. Čabrilo kopt de bal weg. Strîmbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strîmbu schiet op doel. Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 49%, zulusy2007 51%.
Kulczyk BKS Modlin - zulusy2007 4:2