Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka FC FC
najnowsza Tactiek plokp
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 54.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutmacher met de inworp. Herdt geeft een hoge lob. Alfasdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfasdi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - FC FC 0:1

8e minuut.
Owczarzy probeert naar een medespeler te passen. Huber rent richting de bal. Met opzet legt Patera zijn tegenspeler op de grond. Patera krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Herdt is nu in balbezit. Herdt geeft een lange en hoge pass. Owczarzy controleert de bal met de borst. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Patera onderschept slim de pass. Patera geeft de bal voor. Bonardi kopt de bal weg. Daar is Alfasdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hutmacher passt de bal zonder na te denken. Rovarotto speelt de bal door. Kuziel rent richting de bal. Kuziel geeft een hoge lob. Huber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rovarotto rent richting de bal. Rovarotto geeft een lange en hoge pass. Patera kopt de bal weg. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron verovert de bal door een tackle van achteren. Capron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - FC FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 35%, FC FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc chmurka - FC FC 1:1

46e minuut.
Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Alfasdi rent richting de bal. Alfasdi passt de bal met de wreef. Bonardi rent richting de bal. Bonardi draait met de bal, schiet en ... Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - FC FC 1:2

50e minuut.
Rochetti geeft een hoge lob. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec met een sublieme pass. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Januszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasdi is nu in balbezit. Januszewski begaat een overtreding. Alfasdi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alfasdi kan niet meer verder spelen. Puk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Huber passt de bal zonder na te denken. Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Băboiescu ... Strafschop! Băboiescu krijgt een gele kaart. Capron raakt geblesseerd tijdens het duel. Capron neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - FC FC 2:2

54e minuut.
Rochetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Owczarzy de bal. Puk begaat een overtreding. Puk krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Talenciak onderschept slim de pass. Talenciak geeft een hoge lob. Rochetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stokowiec de bal. Stokowiec geeft een lange en hoge pass. Sergiejew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Capron heeft problemen om de bal te vangen. Huber rent richting de bal. Nuotio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuotio krijgt een gele kaart. Huber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wagenhaus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nuotio bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber onderschept slim de pass. Huber passt de bal met de wreef. Capron rent richting de bal. Capron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Januszewski rent richting de bal. Januszewski passt de bal met de wreef. Capron bereikt de bal nog maar net als eerste. Capron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - FC FC 3:2

82e minuut.
Patera met een sublieme pass. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany passt de bal met de wreef. Puk rent richting de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 39%, FC FC 61%.
Fc chmurka - FC FC 3:2