Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FC Fc chmurka
plokp Tactiek najnowsza
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 59
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Januszewski met de inworp. Klungelig pakt Huber de bal. Huber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nuotio rent richting de bal. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kuziel geeft de bal voor. Capron kopt de bal weg. Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Owsiany rent richting de bal. Wagenhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Huber heeft problemen om de bal te vangen. Huber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Herdt rent richting de bal. Herdt met een sublieme pass. Alfasdi is nu in balbezit. Bonardi is nu in balbezit. Bonardi haalt uit met een fantastische trap. Hemberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Wagenhaus rent richting de bal. Owsiany onderschept slim de pass. Owsiany passt de bal met de wreef. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel met een sublieme pass. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. Røine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Fc chmurka 0:1

29e minuut.
Bonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonardi passt de bal in één keer door. Nuotio is nu in balbezit. Capron verovert de bal door een tackle van achteren. Capron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Capron is nu in balbezit. Capron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Owsiany is nu in balbezit. Owsiany met een sublieme pass. Bonardi rent richting de bal. Bonardi draait met de bal, schiet en ... Hemberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FC - Fc chmurka 1:1

39e minuut.
Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi passt de bal met de wreef. Owsiany met een sublieme pass. Bonardi is nu in balbezit. Bonardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Oferma passt de bal zonder na te denken. Rovarotto met een sublieme pass. Bonardi met een sublieme pass. Alfasdi is nu in balbezit. Alfasdi draait met de bal, schiet en ... Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Stokowiec kopt de bal weg. Capron rent richting de bal. Capron heeft problemen om de bal te vangen. Capron draait met de bal, schiet en ... Røine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Fc chmurka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 62%, Fc chmurka 38%.
FC FC - Fc chmurka 1:2

46e minuut.
Bonardi rent richting de bal. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany passt de bal zonder na te denken. Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oferma geeft een lange en hoge pass. Hemberg bokst de bal weg.

52e minuut.
Stokowiec geeft de bal voor. Januszewski kopt de bal weg. Băboiescu rent richting de bal. Capron verovert de bal door een tackle van achteren. Capron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Fc chmurka 1:3

56e minuut.
Stokowiec is nu in balbezit. bin Salleh verovert de bal door een tackle van achteren. Capron is nu in balbezit. Capron schiet op doel. Røine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Fc chmurka 1:4

67e minuut.
Jaszczur verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiany onderschept slim de pass. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Bonardi is nu in balbezit. Bonardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Owczarzy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herdt met een snelle inworp. Owsiany geeft een lange en hoge pass. Bonardi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kuziel geeft een lange en hoge pass. Daar is Januszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januszewski met een sublieme pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 55%, Fc chmurka 45%.
FC FC - Fc chmurka 1:4