Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow FC Sao Pablo
def game Tactiek Mineiro 2 bar
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Inworp. Etxániz met een snelle inworp. Vračević probeert naar een medespeler te passen. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft de bal voor. Nachayssi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Eitvydas rent richting de bal. Eitvydas passt de bal in één keer door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - FC Sao Pablo 1:0

9e minuut.
Etxániz geeft de bal voor. Piñeros is nu in balbezit. Czyżykowski onderschept slim de pass. Czyżykowski schiet op doel. Nachayssi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - FC Sao Pablo 2:0

20e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piñeros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - FC Sao Pablo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 43%, FC Sao Pablo 57%.
FC Pawezow - FC Sao Pablo 3:0

47e minuut.
Walburg onderschept slim de pass. Walburg passt de bal met de wreef. Vračević speelt de bal door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - FC Sao Pablo 4:0

63e minuut.
Eitvydas onderschept slim de pass. Eitvydas passt de bal in één keer door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - FC Sao Pablo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 49%, FC Sao Pablo 51%.
FC Pawezow - FC Sao Pablo 5:0