Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo FC Pawezow
Mineiro 2 bar Tactiek def game
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten solid
good Passen good
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsámboki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boghossian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zsámboki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Borubar is nu in balbezit. Borubar geeft een lange en hoge pass. Etxániz rent richting de bal. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski krijgt zijn hoofd ertegen. Nachayssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar onderschept slim de pass. Borubar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Medrano de bal. Czyżykowski onderschept slim de pass. Cianferra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czyżykowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vračević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Pawezow 0:1

20e minuut.
Birnicu geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tognarelli. Tognarelli krijgt een gele kaart. Czyżykowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Vračević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borubar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Tchouga rent richting de bal. Zsámboki verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Walburg zijn tegenspeler op de grond. Walburg krijgt een gele kaart. Zsámboki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tadevosyan met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zsámboki probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:1

32e minuut.
Birnicu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cianferra rent richting de bal. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:2

44e minuut.
Etxániz rent richting de bal. Adessi is nu in balbezit. Etxániz verovert de bal door een tackle van achteren. Etxániz geeft een hoge lob. Borubar maakt een snoekduik en kopt de bal. Nachayssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 51%, FC Pawezow 49%.
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:2

53e minuut.
Gabryel geeft de bal voor. Cianferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski onderschept slim de pass. Czyżykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:3

55e minuut.
Tchouga geeft een hoge lob. Etxániz rent richting de bal. Etxániz passt de bal met de wreef. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Etxániz met een sublieme pass. Borubar rent richting de bal. Cianferra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borubar raakt geblesseerd tijdens het duel. Vračević zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nachayssi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adessi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:4

82e minuut.
Cianferra kopt de bal weg. Tognarelli heeft problemen om de bal te vangen. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Nachayssi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:5

90e minuut.
Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birnicu. Birnicu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 53%, FC Pawezow 47%.
FC Sao Pablo - FC Pawezow 1:5