Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. Asiory
artur Tactiek wys wga
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
brilliant Verdedigen very good


10e minuut.
Łyczmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyczmański passt de bal met de wreef. Rabiega met een sublieme pass. Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski schiet op doel. Żuczek bokst de bal weg.

13e minuut.
Fleitas is nu in balbezit. Rabiega onderschept slim de pass. Rabiega probeert naar een medespeler te passen. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ... Żuczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gradkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Asiory 1:0

17e minuut.
Gawinecki is nu in balbezit. Lundby verovert de bal door een tackle van achteren. Lundby speelt de bal door. Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis schiet op doel. Spânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Żywicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss geeft de bal voor. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Spitz geeft een hoge lob. Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Frades controleert de bal met de borst. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel. Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frades is nu in balbezit. Frades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Asiory 2:0

37e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Toledo passt de bal met de wreef. Lundby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundby geeft de bal voor. Kribalis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giugia rent richting de bal. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Listewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades onderschept slim de pass. Frades haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 67%, Asiory 33%.
EA.SKOWRONY. - Asiory 2:0

55e minuut.
Lundby verovert de bal door een tackle van achteren. Lundby probeert naar een medespeler te passen. Lundgren met een sublieme pass. Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis schiet op doel. Spânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades probeert naar een medespeler te passen. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia geeft een hoge lob. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundby met de inworp. Palczewski probeert naar een medespeler te passen. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis haalt uit met een fantastische trap. Spânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Palczewski speelt de bal door. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki geeft de bal voor. Lundgren springt en kopt de bal. Spânu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Łyczmański is nu in balbezit. Spitz is nu in balbezit. Spitz passt de bal met de wreef. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Żywicki is nu in balbezit. Żywicki passt de bal in één keer door. Kribalis is nu in balbezit. Palczewski rent richting de bal. Palczewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Fleitas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reverte komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lundgren onderschept slim de pass. Palczewski rent richting de bal. Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Asiory 2:1

77e minuut.
Kloss geeft de bal voor. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega geeft een hoge lob. Frades springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - Asiory 3:1

81e minuut.
Leśnodorski geeft de bal voor. Giugia probeert de bal met de borst te controleren. Albrecht speelt de bal door. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Toledo met een sublieme pass. Lundby rent richting de bal. Lundby geeft een hoge lob. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega passt de bal in één keer door. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Frades rent richting de bal. Frades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Frades is nu in balbezit. Carvalho begaat een overtreding. Frades is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabiega met een snel genomen vrije trap. Gradkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Żuczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 60%, Asiory 40%.
EA.SKOWRONY. - Asiory 3:1