Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kulczyk BKS Modlin Fc chmurka
Sekcja 88 Tactiek najnowsza
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten very good
good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


17e minuut.
Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec met een sublieme pass. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. Na een snelle pass probeert Čabrilo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Šaparauskas passt de bal in één keer door. Capek rent richting de bal. Capek passt de bal met de wreef. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Capron is nu in balbezit. Stokowiec is nu in balbezit. Capron is nu in balbezit. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Capron rent richting de bal. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec passt de bal met de wreef. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Januszewski kopt de bal weg. Dumitru rent richting de bal. Capron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Capron krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Januszewski rent richting de bal. Šaparauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carrasco passt de bal in één keer door. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel passt de bal met de wreef. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber met een sublieme pass. Januszewski rent richting de bal. Januszewski geeft een hoge lob. Capron springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Capek is nu in balbezit. Capek passt de bal zonder na te denken. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rovarotto de bal onder controle te krijgen. Hemberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 46%, Fc chmurka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kulczyk BKS Modlin - Fc chmurka 0:0

50e minuut.
Jaszczur onderschept slim de pass. Šaparauskas geeft een hoge lob. Hlivár rent richting de bal. Hlivár schiet op doel. Hemberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Fc chmurka 1:0

54e minuut.
Sterescu passt de bal met de wreef. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus begaat een overtreding. Wagenhaus krijgt een gele kaart. Hlivár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sterescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strazzolini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru geeft een hoge lob. Capron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Owczarzy geeft een hoge lob. Capron maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Jaszczur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paparamborda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu geeft een lange en hoge pass. Hemberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda speelt de bal door. Strazzolini heeft problemen om de bal te vangen. Strazzolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kulczyk BKS Modlin - Fc chmurka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kulczyk BKS Modlin 42%, Fc chmurka 58%.
Kulczyk BKS Modlin - Fc chmurka 2:0