Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka Kulczyk BKS Modlin
najnowsza Tactiek Sekcja 88
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 62
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Strazzolini onderschept slim de pass. Strazzolini speelt de bal door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Hemberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sterescu geeft de bal voor. Hlivár is nu in balbezit. Jaszczur rent richting de bal. Hlivár verovert de bal door een tackle van achteren. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszewski onderschept slim de pass. Januszewski speelt de bal door. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel passt de bal zonder na te denken. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sterescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hlivár de bal. Rovarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár onderschept slim de pass. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jaszczur kopt de bal weg. Daar is Rovarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Hemberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Kulczyk BKS Modlin 0:1

24e minuut.
Kontogoulidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaszczur de bal. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Hemberg bokst de bal weg.

29e minuut.
Januszewski speelt de bal door. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo onderschept slim de pass. Stokowiec onderschept slim de pass. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc chmurka - Kulczyk BKS Modlin 1:1

32e minuut.
Huber rent richting de bal. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Januszewski is nu in balbezit. Januszewski geeft een hoge lob. Stokowiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Jaszczur de bal. Strazzolini rent richting de bal. Jaszczur rent richting de bal. Strazzolini onderschept slim de pass. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap. Hemberg bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Paparamborda rent richting de bal. Carrasco is nu in balbezit. Paparamborda maakt een afschuwelijke overtreding. Paparamborda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wagenhaus ... Strafschop! Hlivár raakt geblesseerd tijdens het duel. Hlivár neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Kulczyk BKS Modlin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 50%, Kulczyk BKS Modlin 50%.
Fc chmurka - Kulczyk BKS Modlin 1:2

48e minuut.
Kontogoulidis speelt de bal door. Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu met een sublieme pass. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capek geeft een lange en hoge pass. Hemberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wagenhaus probeert de bal met de borst te controleren. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Strazzolini is nu in balbezit. Strazzolini schiet op doel. Hemberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Kulczyk BKS Modlin 1:3

72e minuut.
Klungelig pakt Strazzolini de bal. Šaparauskas rent richting de bal. Owczarzy verovert de bal door een tackle van achteren. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini haalt uit met een fantastische trap. Hemberg bokst de bal weg.

74e minuut.
Paparamborda passt de bal in één keer door. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár passt de bal zonder na te denken. Strazzolini geeft een lange en hoge pass. Hlivár springt en kopt de bal. Hemberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Sterescu passt de bal in één keer door. Šaparauskas met een sublieme pass. Strazzolini rent richting de bal. Strazzolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 54%, Kulczyk BKS Modlin 46%.
Fc chmurka - Kulczyk BKS Modlin 1:3