Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EA.SKOWRONY. FC Pawezow
artur Tactiek def game
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Gawinecki probeert naar een medespeler te passen. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borubar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryel met een sublieme pass. Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski schiet op doel. Spânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Spitz probeert naar een medespeler te passen. Giugia is nu in balbezit. Borubar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borubar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Giugia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spitz met een snel genomen vrije trap. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia speelt de bal door. Frades is nu in balbezit. Frades draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gabryel speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal in één keer door. Daar is Czyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rabiega probeert naar een medespeler te passen. Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal met de wreef. Frades is nu in balbezit. Frades schiet op doel. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 48%, FC Pawezow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EA.SKOWRONY. - FC Pawezow 0:0

47e minuut.
Masternak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedorobek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz probeert naar een medespeler te passen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Spânu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - FC Pawezow 0:1

53e minuut.
Daar is Gradkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walburg speelt de bal door. Etxániz speelt de bal door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski passt de bal in één keer door. Etxániz bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Pimentel springt en kopt de bal. Spânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Walburg onderschept slim de pass. Walburg geeft een hoge lob. Czyżykowski kan de bal niet met de borst controleren. Czyżykowski passt de bal met de wreef. Etxániz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rabiega onderschept slim de pass. Rabiega passt de bal zonder na te denken. Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EA.SKOWRONY. - FC Pawezow 1:1

70e minuut.
Klungelig pakt Spitz de bal. Vračević is nu in balbezit. Met opzet legt Spitz zijn tegenspeler op de grond. Spitz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Giugia is nu in balbezit. Giugia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tchouga de bal. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel. Ştefănescu bokst de bal weg.

82e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega geeft de bal voor. Frades maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gradkowski kopt de bal weg. Rabiega rent richting de bal. Rabiega passt de bal zonder na te denken. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Łyczmański passt de bal in één keer door. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Frades is nu in balbezit. Frades schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 51%, FC Pawezow 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EA.SKOWRONY. - FC Pawezow 1:1