Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow EA.SKOWRONY.
def game Tactiek artur
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten very good
solid Passen very good
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski onderschept slim de pass. Czyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gabryel passt de bal zonder na te denken. Etxániz speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vračević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Giugia heeft problemen om de bal te vangen. Giugia passt de bal in één keer door. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Giugia rent richting de bal. Giugia passt de bal met de wreef. Fiszer probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Spânu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft een hoge lob. Gabryel probeert de bal aan de voet te houden. Frades bereikt de bal nog maar net als eerste. Frades schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Birnicu de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rabiega geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giugia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frades is nu in balbezit. Frades haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - EA.SKOWRONY. 0:1

23e minuut.
Pimentel passt de bal in één keer door. Etxániz heeft problemen om de bal te vangen. Etxániz geeft de bal voor. Czyżykowski springt en kopt de bal. Spânu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pawezow - EA.SKOWRONY. 1:1

26e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz passt de bal zonder na te denken. Daar is Pimentel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Spânu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Walburg geeft een hoge lob. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Daar is Leśnodorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kloss rent richting de bal. Kloss passt de bal zonder na te denken. Etxániz geeft de bal voor. Pimentel springt en kopt de bal. Spânu bokst de bal weg.

40e minuut.
Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Vračević met een sublieme pass. Etxániz rent richting de bal. Etxániz geeft de bal voor. Czyżykowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 38%, EA.SKOWRONY. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pawezow - EA.SKOWRONY. 1:1

50e minuut.
Gabryel probeert de bal met de borst te controleren. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski begaat een overtreding. Gradkowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tchouga rent richting de bal. Gradkowski probeert naar een medespeler te passen. Giugia rent richting de bal. Giugia geeft de bal voor. Gradkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ştefănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gabryel is nu in balbezit. Gabryel passt de bal in één keer door. Etxániz met een sublieme pass. Vračević rent richting de bal. Vračević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega probeert naar een medespeler te passen. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - EA.SKOWRONY. 1:2

83e minuut.
Etxániz is nu in balbezit. Etxániz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pimentel de bal. Vračević geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski springt en kopt de bal. Spânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tchouga verovert de bal door een tackle van achteren. Tchouga passt de bal zonder na te denken. Etxániz met een sublieme pass. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Spânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gabryel rent richting de bal. Gabryel passt de bal met de wreef. Etxániz is nu in balbezit. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Czyżykowski springt en kopt de bal. Spânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 44%, EA.SKOWRONY. 56%.
FC Pawezow - EA.SKOWRONY. 1:2