Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asiory FC Sao Pablo
wys wga Tactiek Mineiro 2 bar
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal zonder na te denken. Albrecht geeft de bal voor. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tognarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Piñeros probeert naar een medespeler te passen. Ziemniak geeft de bal voor. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Żuczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC Sao Pablo 0:1

33e minuut.
Eitvydas geeft de bal voor. Zsámboki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleitas. Fleitas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan geeft een hoge lob. Carvalho is nu in balbezit. Zsámboki verovert de bal door een tackle van achteren. Zsámboki schiet op doel. Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Carvalho geeft een hoge lob. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 48%, FC Sao Pablo 52%.
Asiory - FC Sao Pablo 0:1

54e minuut.
Carvalho passt de bal zonder na te denken. Fleitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleitas geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC Sao Pablo 0:2

72e minuut.
Listewski heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki schiet op doel. Żuczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - FC Sao Pablo 0:3

90e minuut.
Lundby met een snelle inworp. Eitvydas is nu in balbezit. Antonakakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonakakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 43%, FC Sao Pablo 57%.
Asiory - FC Sao Pablo 0:3