Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łask Panthers Kamienica City
4-3-3 Tactiek me
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
61.6 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Burek speelt de bal door. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić passt de bal in één keer door. Prunea is nu in balbezit. Prunea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Kalny bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth schiet op doel. Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Kamienica City 0:1

23e minuut.
Mastelloni verovert de bal door een tackle van achteren. Mastelloni speelt de bal door. Daar is Pleşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński draait met de bal, schiet en ... Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bilski met een sublieme pass. Vujanić kopt de bal weg. Daar is Raivio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu schiet op doel. Bilski bokst de bal weg.

28e minuut.
Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić passt de bal in één keer door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łask Panthers - Kamienica City 1:1

36e minuut.
Frunză raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gladysz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cucucuetu onderschept slim de pass. Cucucuetu passt de bal zonder na te denken. Vujanić speelt de bal door. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea schiet op doel. Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Kamienica City 2:1

37e minuut.
Kurdulija rent richting de bal. Cucucuetu verovert de bal door een tackle van achteren. Roth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roth krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cucucuetu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşu is nu in balbezit. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Bilski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pełka probeert naar een medespeler te passen. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić speelt de bal door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 42%, Kamienica City 58%.
Łask Panthers - Kamienica City 2:1

46e minuut.
Fric met een sublieme pass. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap. Rudas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łask Panthers - Kamienica City 2:2

55e minuut.
Raivio probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan begaat een overtreding. Bălan krijgt een gele kaart. Gutiérrez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gutiérrez kan niet meer verder spelen. Bedoya komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gladysz rent richting de bal. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pełka. Pełka krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bedoya probeert de bal met de borst te controleren. Vujanić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raivio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Buftea kopt de bal weg. Roth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalny. Roth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buftea wilt de vrije trap nemen. Rudas bokst de bal weg.

87e minuut.
Bedoya rent richting de bal. Bedoya met een sublieme pass. Janiec rent richting de bal. Kurdulija onderschept slim de pass. Kurdulija schiet op doel. Rudas bokst de bal weg. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - Kamienica City 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 43%, Kamienica City 57%.
Łask Panthers - Kamienica City 2:3