Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola Wielkie Hajduki
rtty3.4 Tactiek eksperyment
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 8
54.2 gemiddelde waardering 59.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Cuccagna speelt de bal door. Santinho is nu in balbezit. Santinho passt de bal zonder na te denken. Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Burda draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hana Nayhan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santinho met de inworp. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna geeft een lange en hoge pass. Paal! Caramuto controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ruscher speelt de bal door. Daar is Carnero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaffer geeft een lange en hoge pass. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hoài Nam met een snelle inworp. Santinho rent richting de bal. Puglits schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santinho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Anita rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Caballero ... Strafschop! Anita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramirez neemt de penalty, wat een uithaal! Neumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Wielkie Hajduki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 54%, Wielkie Hajduki 46%.
KS Wilcze Pola - Wielkie Hajduki 1:0

60e minuut.
Gergishanov passt de bal met de wreef. Ruscher is nu in balbezit. Ruscher met een sublieme pass. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita haalt uit met een fantastische trap. Neumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaffer met de inworp. Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Burda geeft de bal voor. Varga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hoài Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ramirez met een snelle inworp. Anita is nu in balbezit. Anita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Cuccagna de bal. Cuccagna geeft een hoge lob. Gergishanov heeft problemen om de bal te vangen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Santinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ryś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 55%, Wielkie Hajduki 45%.
KS Wilcze Pola - Wielkie Hajduki 1:0