Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt Wielkie Hajduki
chmoje Tactiek eksperyment
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 14
56.2 gemiddelde waardering 65.7
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Hoài Nam kopt de bal weg. Shaffer speelt de bal door. Cuccagna rent richting de bal. Cuccagna geeft een lange en hoge pass. Caramuto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Stopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Wielkie Hajduki 0:1

11e minuut.
Spisz speelt de bal door. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Inworp. Cuccagna met de inworp. Burda met een sublieme pass. Cuccagna geeft de bal voor. Varga springt en kopt de bal. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Burda passt de bal in één keer door. Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna geeft een hoge lob. Varga springt en kopt de bal. Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stopka trapt de bal weg. Spisz kopt de bal weg. Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Caballero speelt de bal door. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Stopka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filozof heeft problemen om de bal te vangen. Caramuto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 45%, Wielkie Hajduki 55%.
Tranzyt - Wielkie Hajduki 0:1

72e minuut.
Cuccagna met een sublieme pass. Burda rent richting de bal. Burda speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cuccagna rent richting de bal. Cuccagna met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Stopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Wielkie Hajduki 0:2

83e minuut.
Cuccagna geeft een hoge lob. Cros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cros geeft de bal voor. Burda geeft een hoge lob. Varga krijgt zijn hoofd ertegen. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Wielkie Hajduki 0:3

90e minuut.
Cuccagna speelt de bal door. Fasolka heeft problemen om de bal te vangen. Fasolka onderschept slim de pass. Burda rent richting de bal. Burda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 36%, Wielkie Hajduki 64%.
Tranzyt - Wielkie Hajduki 0:3