Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV-ARASSH Stal Mielec.
Junior Tactiek kynio
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
47.2 gemiddelde waardering 64.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Szef onderschept slim de pass. Peretti verovert de bal door een tackle van achteren. Peretti probeert naar een medespeler te passen. Brnović is nu in balbezit. Brnović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV-ARASSH - Stal Mielec. 1:0

6e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Holgersson rent richting de bal. Holgersson geeft een hoge lob. Ruderisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Hasu de bal. Peretti begaat een overtreding. Hasu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărzoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasu kopt de bal weg. Allen kan de bal niet met de borst controleren. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kutryb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruderisch de bal onder controle te krijgen. Brnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk begaat een overtreding. Wakulczyk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Holgersson de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Ruderisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Holgersson passt de bal zonder na te denken. Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruderisch schiet op doel. Theorin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV-ARASSH - Stal Mielec. 1:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărzoi met de inworp. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu geeft een hoge lob. Ruderisch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu is nu in balbezit. Hasu passt de bal zonder na te denken. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu onderschept slim de pass. Hasu geeft de bal voor. Durán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV-ARASSH 62%, Stal Mielec. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV-ARASSH - Stal Mielec. 1:1

47e minuut.
Wakulczyk geeft een hoge lob. Durán kopt de bal weg. Daar is Ruderisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Cocei komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Durán is nu in balbezit. Allen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bărzoi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Popiełuszko onderschept slim de pass. Popiełuszko speelt de bal door. Holgersson speelt de bal door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Köntös komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hasu probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Hasu geeft de bal voor. Ruderisch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hasu probeert naar een medespeler te passen. Holgersson met een sublieme pass. Popiełuszko probeert naar een medespeler te passen. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Miazga is nu in balbezit. Miazga geeft een lange en hoge pass. Hasu kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiran de bal. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SV-ARASSH - Stal Mielec. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV-ARASSH 51%, Stal Mielec. 49%.
SV-ARASSH - Stal Mielec. 1:2