Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
State of Montana SV-ARASSH
Rozsądna Tactiek Junior
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
57 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines onderschept slim de pass. Peretti verovert de bal door een tackle van achteren. Peretti geeft een lange en hoge pass. Podmagorski springt en kopt de bal. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
State of Montana - SV-ARASSH 0:1

5e minuut.
Jambe geeft een lange en hoge pass. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Allen de bal onder controle te krijgen. Theorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
State of Montana - SV-ARASSH 1:1

7e minuut.
Turchi probeert naar een medespeler te passen. Jambe is nu in balbezit. Jambe geeft een hoge lob. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
State of Montana - SV-ARASSH 2:1

10e minuut.
Chiran passt de bal in één keer door. Köntös probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Újfalusi met een sublieme pass. Klungelig pakt Peretti de bal. Peretti passt de bal zonder na te denken. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski schiet op doel. Costa bokst de bal weg. Lapeyre heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
State of Montana - SV-ARASSH 2:2

16e minuut.
Podmagorski speelt de bal door. Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu schiet op doel. Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
State of Montana - SV-ARASSH 2:3

25e minuut.
Újfalusi geeft een lange en hoge pass. Köntös rent richting de bal. Köntös passt de bal met de wreef. Landim heeft problemen om de bal te vangen. Landim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jambe rent richting de bal. Jambe passt de bal met de wreef. Turchi rent richting de bal. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
State of Montana - SV-ARASSH 3:3

35e minuut.
Jambe kopt de bal weg. Daar is Chiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi draait met de bal, schiet en ... Theorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
State of Montana - SV-ARASSH 4:3

37e minuut.
Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambe met een sublieme pass. Turchi rent richting de bal. Turchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
State of Montana - SV-ARASSH 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: State of Montana 53%, SV-ARASSH 47%.
State of Montana - SV-ARASSH 5:3

46e minuut.
Del Pasqua rent richting de bal. Del Pasqua probeert naar een medespeler te passen. Turchi rent richting de bal. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Theorin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Inworp. Brnović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lapeyre controleert de bal met de borst. Brnović is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski onderschept slim de pass. Podmagorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Tyszko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Drumond de Andrade stond buitenspel. Cocei komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brnović stond buitenspel. Félix maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kutryb controleert de bal met de borst. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Félix verovert de bal door een tackle van achteren. Félix geeft een hoge lob. Landim bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa verovert de bal door een tackle van achteren. Skočdolesa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen geeft een lange en hoge pass. Lapeyre is nu in balbezit. Brnović verovert de bal door een tackle van achteren. Brnović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Cocei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Pasqua rent richting de bal. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei geeft een lange en hoge pass. Brnović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Landim met een sublieme pass. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapeyre is nu in balbezit. Cocei rent richting de bal. Cocei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Turchi rent richting de bal. Jambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambe passt de bal zonder na te denken. Drumond de Andrade rent richting de bal. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Landim verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Voigt met een snelle inworp. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brnović rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cocei. Cocei krijgt een gele kaart. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerrero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schiet op doel. Theorin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
State of Montana - SV-ARASSH 6:3

84e minuut.
Turchi is nu in balbezit. Jambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jambe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drumond de Andrade de bal. Drumond de Andrade passt de bal in één keer door. Turchi rent richting de bal. Turchi schiet op doel. Theorin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: State of Montana 49%, SV-ARASSH 51%.
State of Montana - SV-ARASSH 6:3