Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikule Power FC Śniadówek
koks 442 Tactiek da3s
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas verovert de bal door een tackle van achteren. Habas probeert naar een medespeler te passen. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jakubiak kopt de bal weg. Inha geeft de bal voor. Pudełko is nu in balbezit. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - FC Śniadówek 1:0

16e minuut.
Albarracín met de inworp. Inha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laya de bal. Pudełko rent richting de bal. Pudełko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Habas speelt de bal door. Afet is nu in balbezit. Afet passt de bal zonder na te denken. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Polukordas is nu in balbezit. Afet rent richting de bal. Afet passt de bal in één keer door. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Polukordas passt de bal zonder na te denken. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Polukordas met een sublieme pass. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet geeft een hoge lob. Bounfeld springt en kopt de bal. Sezer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Polukordas bereikt de bal nog maar net als eerste. Polukordas speelt de bal door. Hallan is nu in balbezit. Hallan schiet op doel. Sezer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mikule Power - FC Śniadówek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 64%, FC Śniadówek 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mikule Power - FC Śniadówek 1:1

50e minuut.
Toffanetti geeft een lange en hoge pass. Habas is nu in balbezit. Habas passt de bal met de wreef. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Finstermann is nu in balbezit. Finstermann geeft een hoge lob. Hallan kopt de bal weg. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld schiet op doel. Sezer bokst de bal weg.

55e minuut.
Piedade probeert naar een medespeler te passen. Inha heeft problemen om de bal te vangen. Inha passt de bal zonder na te denken. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pudełko rent richting de bal. Việt Khoa is nu in balbezit. Pudełko onderschept slim de pass. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chętny komt het veld opgelopen. Verjans komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bounfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bounfeld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Afet rent richting de bal. Afet geeft een hoge lob. Bounfeld springt en kopt de bal. Sezer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Pedrosa de bal. Polukordas is nu in balbezit. Polukordas met een sublieme pass. Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - FC Śniadówek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 57%, FC Śniadówek 43%.
Mikule Power - FC Śniadówek 1:2