Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Śniadówek Dzikie Pstrągi
da3s Tactiek jazda nowa
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo passt de bal in één keer door. Mălureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 0:1

10e minuut.
Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mehulić de bal. Mehulić geeft een lange en hoge pass. Bounfeld springt en kopt de bal. Blejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Việt Khoa kopt de bal weg. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu draait met de bal, schiet en ... Dickov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tootma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Afet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mehulić is nu in balbezit. Mehulić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Habas probeert naar een medespeler te passen. Bulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut passt de bal zonder na te denken. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld draait met de bal, schiet en ... Blejan bokst de bal weg.

32e minuut.
Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Habas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bounfeld is nu in balbezit. Bounfeld schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mălureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălureanu geeft een lange en hoge pass. Finstermann verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 0:2

37e minuut.
Haug rent richting de bal. Haug passt de bal zonder na te denken. Gəncəli is nu in balbezit. Afet verovert de bal door een tackle van achteren. Afet geeft een lange en hoge pass. Blejan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Toffanetti de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Haug probeert naar een medespeler te passen. Mălureanu rent richting de bal. Mălureanu draait met de bal, schiet en ... Dickov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śniadówek 43%, Dzikie Pstrągi 57%.
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 0:3

47e minuut.
Bulut met een sublieme pass. Habas speelt de bal door. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld draait met de bal, schiet en ... Blejan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 1:3

54e minuut.
Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulut is nu in balbezit. Bulut passt de bal met de wreef. Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld schiet op doel. Blejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toffanetti. Năstăsoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Chętny komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Polukordas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Habas verovert de bal door een tackle van achteren. Habas geeft de bal voor. Hallan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallan haalt uit met een fantastische trap. Blejan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śniadówek 48%, Dzikie Pstrągi 52%.
FC Śniadówek - Dzikie Pstrągi 2:3